Inleiding (verbeterd)

10.6K 139 16
                                    

Hoi allemaal! Dit is mijn eerste, maar ook meest succesvolle boek! Het inleidingsstuk vind ik persoonlijk best wel slecht, dus lees alsjeblieft minimaal één hoofdstuk verder! Ik moest even in komen i guess:) 

Thanks voor het lezen!!

Ik loop over straat en heb mijn arm in die van Jasper gehaakt. Ik voel hem staren maar negeer zijn blik. Laat hem maar staren. We zijn bijna bij mijn huis. Wanneer we op de hoek van de straat staan stopt Jasper met lopen. Hij kijkt me zwoel aan en scant mijn hele lijf. Ik voel me ongemakkelijk dus knuffel hem snel zodat hij niet kan staren naar mijn lijf, maar al gauw heb ik door dat hij ook gewoon naar mijn kont kan kijken op deze manier want hij is veel langer. "God.. ik weet dat je me leuk vindt maar houd alsjeblieft op met zoveel staren. Ik word er helemaal nerveus van," zeg ik met een bijpassend nerveus lachje. Dan kijkt hij me aan en met de grote glimlach op zijn hoofd buigt hij zich naar voren. Hij komt aan bij mijn oor en fluistert heel zachtjes: "Ach kom op schatje. Ik wacht al weken op je totdat je me eindelijk van dat lijf van je kan laten genieten. Ik heb ook mijn behoeftes." En met de laatste zin likt hij zachtjes aan mijn oorlel. Ik krijg er kippenvel van en ik geniet, maar ondertussen wil ik ook boos zijn. Hij heeft het altijd alleen maar over mijn uiterlijk en dat ik er zo mooi uit zie ofzo. Ik zou een keer willen dat er een jongen met me zou willen daten die ook van mijn innerlijk houdt. Maar ik weet dat als ik er om zou vragen aan Jasper dat hij dan zou zeggen dat hij ook van mijn innerlijk houd maar mijn uiterlijk gewoon meer opvalt. Toch zucht ik geïrriteerd. "Kom op. Je hoeft me niet uit te kleden in je hoofd hoor." En met dat gezegd loop ik naar huis.

"TRINGGG TRINGGG TRINGGG" roept mijn wekker. Kut wekker denk ik bij mezelf. Ik sla met mijn hand richting de wekker maar daardoor valt mijn wekker van mijn nachtkastje en nu kan ik er niet meer bij. Met een zucht rol ik uit bed waardoor ik val. Tastend over de vloer van mijn kamer met mijn ogen half dicht vind ik de wekker waar een vreselijk geluid uit blijft komen. Ik sta op en pak de kleren die ik aan wil doen. Ik ga van havo naar vwo dus dit is de eerste dag op een nieuwe school met een nieuwe klas. Ik hoop dat iedereen aardig is. Snel neem ik mijn kleren mee naar de badkamer en ik spring onder de douche. Als ik heb gedoucht en me heb aangekleed loop ik naar beneden. Ik draag nooit make up, alleen naar feestjes en bijzondere gelegenheden. Ik probeer mezelf namelijk een beetje te laten zoals ik ben. Mijn oranje/rode haar heb ik in een slordige knot gestopt. Beneden smeer ik een boterham voor mezelf om nu te eten en eentje om mee naar school te nemen. Ik neem ook nog een appel mee. Dan loop ik het lege huis uit en fiets naar school. 

BLACK EYES (NL) - VoltooidOnde as histórias ganham vida. Descobre agora