Deel 2 - Hoofdstuk 9

2.5K 62 8
                                    

De tijd gaat traag en ik voel Jacksons woede achter me branden. In een nanoseconde hoor ik een knal, Jackson heeft geschoten...

"Geen stap dichterbij!" schreeuwt Jackson. Er is een gat in de vloer vlak voor de voeten van Nick. "Och broertje, bijna had je mijn schaduw dood geschoten! Hoe kan je?!" zegt Nick en overdreven slaat hij zijn hand op zijn hart. 

Jackson kookt van de woede. Even staan we gewoon zo, in een driehoek vol problemen. Opeens wordt de deur ingetrapt. Drie andere jongens komen naar binnen. "Oef, het begint hier een beetje druk te worden, vinden jullie ook niet? Zullen wij tweeën anders even naar boven gaan en lekker chillen op je bed of iets dergelijks?" zegt Nick en hij kijkt me met een grijns aan. Even twijfel ik. Maar dan bedenk ik me. "Oké," antwoord ik. Jackson verstijft en zijn ogen heeft hij wijd open. "Ben je gek geworden?" sist hij naar me. "Verre van," antwoord ik en ik stap naar voren. De drie jongens stappen op Jackson af en grijpen hem beet. Jackson laat zijn pistool vallen. "Ze laten hem weer los als wij weer naar beneden komen," zegt Nick en hij slaat een arm om mijn schouders. Ik laat het maar toe, een andere keus heb ik denk ik niet. 


BLACK EYES (NL) - VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu