Hoofdstuk 4 (verbeterd)

6.1K 131 6
                                    



Jackson en ik zijn nog steeds op de meisjes-wc. Af en toe komt er een meisje aan, bekijkt ons dan heel vies of heel verward en vertrekt dan weer. Jackson heeft zijn ene arm om mijn schouders en met de andere veegt hij continue mijn lopende tranen weg. Waarom doet hij opeens zo lief? Doet hij dit alleen om me in bed te krijgen? Wat wilt hij van me? "Wat wil je van me?" vraag ik dan opeens. Jackson schrikt zachtjes van mijn plotselinge woorden en laat me dan los. Hij lijkt opeens totaal te veranderen. De lieve blik die hij in zijn ogen had verdwijnt en hij kijkt me vol lust aan. Zijn ogen zijn zo donker dat het wel zwart lijkt. "Ik dacht, ik kan een nieuwtje zoals jij niet verdrietig laten zijn over zo'n kut gast. Dus kom gerust met me mee vanmiddag en we halen het verdriet uit je lichaam," zegt hij met een knipoog en een pedo grijns. Meteen ben ik spontaan boos op hem. Hij verwacht het misschien niet maar hij krijgt honderd procent zeker een klap van me. Ik begin steeds bozer te worden en net wanneer ik op hem wil uithalen grijpt hij mijn polsen vast. "Schatje, je weet dat ik veel sterker ben dan jij. Het heeft geen nut om tegen me te vechten." Zegt hij met de grijns nog steeds over zijn hele gezicht. "Nou Kat, ik zie je later nog wel," en hij laat mijn polsen los en verdwijnt uit de meisjes-wc met een knipoog. Ik zucht. Kan ik dan ook nooit gewoon alleen gelaten worden?

Ik loop door de gangen. Het is nog heel druk maar dan gaat de bel. Iedereen begint als krioelende mieren naar zijn lokaal te lopen. Ik ook. Ik plof op een stoel neer. Waarschijnlijk zie ik er niet uit. Ik had in de wc geprobeerd om mijn haar en mijn gezicht weer een beetje normaal te maken maar waarschijnlijk zie ik er nog steeds uit als een dooie kip.

Er gaat een meisje naast me zitten. Ze is absoluut knap en heeft zwart haar en pikzwarte ogen. Haar huid is wel wit en dat geeft een mooi contrast. "Hoi ik ben Lucy. Ik ben 16 en ik ben half Amerikaans," zegt ze terwijl ze met een grijns haar hand uitsteekt. Eerst ben ik een beetje verward maar dan glimlach ik en schud haar hand. "Jij bent Kat toch?" zegt ze dan. "Jep dat ben ik," zeg ik en maak een checkgeluidje. Ze grinnikt. "Ik ben trouwens de zus van Jackson. Je moet hem negeren, hij is een weirdo," Ik lach. "Ja je lijkt heel erg op hem," antwoord ik. Lucy moet grinniken. "Maar ik zag dat je problemen hebt met Jasper hè? Ja die gast is raar. Maar wel knap. Wel een goeie keus hoor qua uiterlijk. Ik heb het alleen niet zo met hem. Hij is een beetje een player maar dat wist jij natuurlijk niet want je zat eerst niet bij hem op school maar nu wel. Ja hij is gek. Maar als jullie niet bij elkaar op school zaten hoe kennen jullie elkaar dan? Ik ben trouwens lesbisch dus ik val niet op hem hoor wees maar niet bang. Nou ja eigenlijk ben ik meer biseksueel aangezien ik ook wel op jongens val af en toe. Oh en ik ben ook geen vriendjes afpakker hoor ook al ben ik biseksueel. Dat haat ik namelijk. Oh ik praat heel snel hè? Sorry ik ben blij," ratelt ze. Ik moet lachen. Ze is duidelijk een flinke kletskous. Het maakt je wel blij als iemand zo blij is. "Maar hoe heb je hem ontmoet?" vraagt ze dan nog. "Ik botste tegen hem aan. Ik ben nogal klunzig. Hij noemde me knap en vroeg me op een date. Ik dacht fuck it en ging met hem op een date." Ik grinnik bij de gedachte van wat er was gebeurd, maar dan bedenk ik me weer hoe erg hij de klootzak uithing net met die stomme zuigzoen van hem. Lucy ziet duidelijk mijn gevoel van blij naar verdrietig gaan want ze vraagt of het wel gaat. Ik knik. "Hij is vreemdgegaan," fluister ik heel zachtjes maar blijkbaar hoort Lucy het want ze slaat haar hand voor haar mond. "Oh meid toch," zegt ze en geeft me een knuffel. Ik bedank haar en dan begin de les. Mijn eerste vriendin op mijn nieuwe school is Lucy en ik vind haar nu al geweldig.

BLACK EYES (NL) - VoltooidWhere stories live. Discover now