Hoofdstuk 11 (verbeterd)

5.4K 122 11
                                    


 Ik hoop dat jullie het idee leuk vinden dat Kat bij Harvey moet gaan wonen en dus ook met Jackson en Nick... Maar gelukkig is Lucy er! X.Hannah

Harvey is weg en mijn moeder is het huis aan het schoonmaken en  gaat zo boodschappen doen. Ik vlucht naar mijn kamer en bel meteen Lucy.

= Lucy

= Kat

"Hey Lucy!"

"Yooo Kat! Ik moet iets geweldigs vertellen! Mijn vader gaat trouwen! Hij vertelde het vandaag!"

Ik zucht. "Ja weet ik Lucy... Daar wilde ik het eigenlijk over hebben... Die vrouw is mijn moeder."

"O MIJN GOD! WE WORDEN ZUSJESSS!"

Ik houd mijn telefoon op een veilige afstand van mijn oor want Lucy begint te gillen.

"Oh schat... Ik heb ook wel medeleven met je hoor. Ik wens niemand toe om met Jackson samen te wonen. Oh en Nick woont hier nu ook voor een tijdje. Hij is gevlucht voor wat maffiozie. Dus ja... MAAR WE WORDEN ZUSJESSS!!!!!"

Ik moet lachen door Lucy. Ze kan elk moment goed maken. "Zal ik anders langs komen? Dan kunnen we praten zoals vanmiddag."

"Ja is goed meid ik zie je zo!"

"Ja laters!"

Ik hang op en trippel vrolijk naar beneden. Lucy heeft mijn humeur omhoog geboost. "Mam ik ga met Lucy afspreken!" roep ik. Mijn moeder komt naar de gang toe gelopen. "Ja is goed! Vond je Harvey aardig?" Ik knik. "Ik ga nu met Lucy, zijn dochter afspreken. Doei mam!" zeg ik tegen haar. Ze omhelst me en zwaait me dan uit. Ik zwaai terug en stap op mijn fiets richting Lucy.

Een vrouw met een zwarte strakke jurk en een schort doet open. "Hallo mevrouw Katarina, kom binnen," zegt ze. Verbaasd kijk ik haar aan en loop naar binnen. In de grote hal zie ik Lucy blij van de ene voet op de andere springen. "Dat is mevrouw Jamesson, ze helpt ons met het huis onderhouden enzo. EN IK BEN JE TOEKOMSTIGE ZUSJE JEEEEEEH!" roept ze en ze vliegt me om de hals. Mevrouw Jamesson sluit de deur. "Kijk uit! Je plet me!" piep ik. Lucy laat me lachend los. Ik ga met haar mee naar haar kamer. "Kijk jij krijgt de kamer naast me. En tussen de kamers is een deur. De deur kan wel op slot hoor," verteld Lucy hyper. "Kom ik laat je je kamer zien!" roept ze dan. We lopen door haar reusachtige kamer naar een deur in de hoek. We lopen door de deur en daar is nog een reusachtige kamer. Het heeft dezelfde vorm als de kamer van Lucy. "Harvey of pap, hoe je hem wilt noemen, vroeg me of ik de kamer al kon inrichten zodat jullie direct na de bruiloft bij ons zouden kunnen wonen. Ik hoop dat je het leuk vindt," zegt Lucy. Er staat een reusachtig tweepersoonsbed in het midden van de kamer. Er staat een bureau en een boksbal. "Hahah! Een boksbal! Dat je daar aan hebt gedacht. Oh mijn god Lucy! Ik hou van je!" schreeuw ik uit. Ik plet haar met mijn armen en knuffel haar. "Hahaha, ik hou ook van jou hoor Kat! Alleen niet op mijn lesbische manier hoor!" zegt ze lachend. Ik was al weer bijna vergeten dat ze lesbisch was. Ik grinnik. Dan laat ik haar los en loop naar de boksbal. Ik sla er een keer hard op. Mijn hand doet veel pijn. "Auw Jezus... Dat had ik niet moeten doen! Zo'n zak is hard en mijn hand doet nog steeds pijn van de kaak van Jasper!" Lucy lacht. "Wacht maar meid, er is iets nog veel vetter. Vind ik dan, ik weet niet of jij je er mee eens bent," zegt ze. Ze loopt naar een deur in de andere hoek van mijn kamer. Ze opent hem en gebaard dat ik als eerste naar binnen mag. Het is donker en ik kan niet goed zien wat het is. Dan doet Lucy het licht aan en zie ik het. Het is een gigantische inloopkast. "Wauw... Maar ik heb helemaal niet veel kleren! Daar hebben we geen geld voor!" zeg ik. Lucy grinnikt. "Schat, nu heb je wel geld. Je moeder gaat met een van de rijkste mannen van Nederland wonen! Geloof me, je hebt genoeg geld nu!" Nu ik er over na denk, ze heeft gelijk! Maar mijn moeder is geen golddigger toch? Of wel? We hadden namelijk nooit geld dus het zou wel kunnen. Ik hoop het niet. "Nou meid, ik laat je even alleen in je prachtige kamer. Succes." En met een knipoog loopt Lucy uit mijn kamer. Verbijsterd over wat er allemaal is kijk ik rond. Ik zag dat er in de inloopkast al wel wat kleding zat. Laat ik dat even bekijken.

In de kledingkast staan wat coole sneakers en een paar hakken voor me klaar. Lucy weet duidelijk wel wat ik leuk vind ondanks dat ze me nog niet zo lang kent. In een mand zitten wat chique badspullen en badslippers. In een andere mand zie ik iets wat ik echt niet had verwacht. Er zitten allemaal coole sportkleren in en bokshandschoenen. Ik kleed me snel om in een strakke legging en een kort sporthemd dat zegmaar alleen mijn borsten bedekt en mijn buik is lekker luchtig. Die draag ik altijd want het is zo lekker luchtig. Mijn haar zat al in een staart dus dat hoeft niet. Ik trek mijn bokshandschoenen aan en loop naar de boksbal. Met al mijn kracht begin ik erop in te slaan. Mijn rechterhand doet nog steeds pijn maar ik overleef het wel. Na een kwartier ben ik helemaal buitenadem en het zweet druppelt bijna van mijn hoofd af. Ik gaf ook al mijn energie. Je kan namelijk uren heel relaxt trainen maar je kan ook een kwartier keihard tot de max trainen en dan heb je even hard getraind. Ik adem zwaar en onregelmatig. Ik buig me voorover en leun met mijn handen op mijn knieën van uitputting. "Sexy kontje hoor," zegt een bekende stem. Ik draai me snel om. Jackson staat tegen de deurpost aangeleund met een scheve grijns. "Jackson wat moet je," snauw ik hem toe. "Oh schatje, laat me gewoon van het uitzicht genieten," antwoord hij. Ik raak geïrriteerd. "Jackson laat haar met rust," zegt de kalme stem van Harvey. Jackson schrikt op, knikt dan en loopt dan weg. "Sorry als hij je lastigviel," zegt Harvey. Ik knik. Ik schrok net een beetje van hoe bang Jackson naar Harvey keek. Dan loopt Harvey weg en laat me verward achter. 

BLACK EYES (NL) - VoltooidWhere stories live. Discover now