Deel 2 - Hoofdstuk 2

2.5K 54 0
                                    

Ik zit op het keukeneiland. Jackson staat achter het fornuis. Hij maakt weer spaghetti op de manier waarop hij het altijd doet. Extreem lekker dus. "Heb jij Lucy nog gebeld?" vraag ik aan Jackson. Hij negeert mijn vraag. "Het eten is klaar," mompelt hij en loopt weg met de pan. Ik volg hem verward. We gaan zitten aan de tafel en hij schept het eten op. "Heb jij Lucy nog gebeld?" vraag ik nog een keer. Jackson stopt een grote hap eten in zijn mond en negeert mijn vraag nog steeds. Ik kijk hem kwaad aan. Op deze manier hoef ik ook niet hier te eten. 

"Ben je serieus nog steeds boos Jackson?" vraag ik maar hij negeert me en eet door. Hier heb ik geen zin in. Ik sta op en pak mijn jas en tas. Snel graai ik mijn telefoon van de eettafel. Jackson staat plotseling op en grijpt mijn pols. "Waar ga je naar toe?" fluistert hij zacht. "Weg van jou," sis ik hem terug. Ik trek mijn pols los en draai me boos om. 


"Ik word helemaal gek van hem!" roep ik. Seth wrijft over zijn beginnend baardje. Het zijn nu nog maar een aantal donsveertjes en het ziet er eigenlijk wel schattig uit. "Je mag altijd hier slapen," zegt Seth. "Maar ik kan niet garanderen dat er niet andere vrouwen over de vloer komen. Veel natuurlijk." Seth grinnikt. "Ja bedankt haha," zeg ik en Seth heeft toch weer een lach op mijn gezicht getoverd. 

"Ik praat morgen wel met hem. Probeer nu maar te slapen," zegt Seth en hij geeft me een kus op mijn voorhoofd. Ik ga liggen in het bed en Seth verlaat de kamer. Sinds ik hem heb leren kennen raak ik steeds beter bevriend met hem. Wolf woont hier ook, maar die is nu schijnbaar in de club. 


Het bed deukt in. Ik kreun vermoeid. Waarom moet ik nu al wakker worden? Ken je dat gevoel dat je eigenlijk helemaal niet hebt geslapen, maar je hebt wel geslapen. Alleen het voelt zo. Nou zo voelt het nu ook. 

Een hand aait voorzichtig mijn haar uit mijn gezicht. Ik open langzaam mijn ogen. Het is niet Seth of Wolf die daar is gaan zitten. Het is Lucy. Eigenlijk had ik gehoopt dat het Jackson was. Dat Seth om een of andere reden had geregeld dat Jackson naar me toe zou komen. Maar nee. Het is Lucy.

"Hey meissie," zegt ze zachtjes. Ik glimlach. "Hey. Wat doe je hier?" Lucy pakt mijn hand. "Seth had verteld dat je even iemand nodig had." Ik knik. "Kom, ik heb ontbijt gemaakt."

Ik zit naast Lucy aan tafel. "Seth en Wolf zijn nu bij Jackson. Kom op, eet je eten," zegt Lucy. Maar ik krijg geen hap door me keel. Ik wil zo graag gewoon praten met Jackson. Hem knuffelen. 

BLACK EYES (NL) - VoltooidOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz