RIP

343 13 3
                                    

Jak už všichni asi víte Cameron Boyce umřel.Zítra je to přesně měsíc. (7.8.2019)Už dlouho chci něco k tomu napsat ale nevěděla jsem co.

Všichni víme,že to byl talentovaný člověk a taky sympatický,milý člověk.

Když jsem se dozvěděla,že umřel nedocházelo mi co se stalo.Do teď to nechápu.I tak každý večer přemýšlím nad tím,že ještě nedávno tu byl a teď už tu není.

Jak vždy říkám umírají ti co si to nezaslouží a zůstávají násilníci a další lidi,kteří neví co se svým životem a proto fetujou,kradou a jsou závislí na alkoholu.

Díky němu jsem si uvědomila,že si musím vážit každého dne co tu jsem a mám možnost dýchat,protože nikdy nevím kdy může taky přijít můj poslední den.

Přiznávám nejsou vždy dny úplně růžové.Měla jsem taky období kdy jsem chtěla být zavřená v místnosti a čekat až příjde konec mého posraného života ale jsou lidi kteří jsou nemocní a mají třeba jenom měsíc nebo pár let na to aby žili.Chci říct,že každý problém se dá vyřešit i jinak než jen řezáním a smrtí.Tomu se říká zbabělost.Pokuď se chceme postavit depresím nebo čehokoliv musíme to řešit a přemýšlet u toho co je vhodné udělat.

Mě vždy pomáhalo se buď vyzpovídat nebo se vyplakat.Taky jsem zjistila,že mi pomáhají procházky.Chodím většinou sama nebo s mojí malou Katie(fenka).

Dělej věci co tě dělají šťastným/nou a pochopíš,že věci se dají řešit i jinak než jen ubližováním.
___________________🖤_________________
Omlouvám se za chyby.

Zapomnění /BTS/Kde žijí příběhy. Začni objevovat