10.kapitola

429 21 2
                                    

Lidičky prosím čtěte popisek dole je to důležitý💖

Jk: "Já, já....nevím, viděl jsem ji po 4 letech a dlouho jsem se z toho dostávat. Musel jsem překousnout, že ona nikdy nebude má, on je moc chytrý on, když něco chce tak to dostane a udělá pro to všechno."
V: "On ví, že jsi ji miloval nebo miluješ."
Jk: "Jednou měl podezření, ale věřil mé lži."
V: "Tak proč tu teda pomáháš, to nechápu, pomáháš mu, aby ji dostal zpátky a dělal to co předtím."
Jk: "Musím mu to oplatit, je to kamarád on mi pomohl se dostat z děcáku. Hodně mi pomáhal, byl semnou, když jsem byl na dně. Ví o mně snad všechno."
V: "Nechápu pořád jednu věc..jakto, že jsi učitel."
Jk: "Musíš umět.😂Přestal jsem utíkat začal se chovat "mile" začal se učit potom jsem se dostal na výšku. Na zakládce jsem zjistil, že mě baví učit."
V:"-A nebojíš se, že zjistí, to co děláš?"
Jk: "Já nic nedělám a to co dělá Jimin, já s tím nemám nic společného, už jsem vám to říkal. Já s vámi nejedu v drogách a mafii."
V: "A Namjoon to ví?"
Jk: "jo, ví, proto moc semnou nemluví."
V: "aha "
Jin: "Všichni zvedněte ty své líne zadky a pojďte dolů, je večeře a poslední umývá nádobí!"

___________________🌼_________________💫Hi guys💫Na hoře máte video a byla bych ráda ldyby jste podpořili mojí sestřenku Henrietku🍀běžte ji dát odběr a like na video hodně by to pro mě znamenalo a pro ní určitě taky💖Předem děkuji moc všem co byl...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

___________________🌼_________________
💫Hi guys💫
Na hoře máte video a byla bych ráda ldyby jste podpořili mojí sestřenku Henrietku🍀běžte ji dát odběr a like na video hodně by to pro mě znamenalo a pro ní určitě taky💖Předem děkuji moc všem co byli ochotní🍀
Youtube:Henrieth Smile HenrietaStraavov

Zapomnění /BTS/Where stories live. Discover now