13.kapitola

389 23 0
                                    

Večer jsem šla spát kolem 20:00, byla jsem unavená z dneška to nakupování mě unavilo.S Jiminem jsem si už moc nepsala, byla jsem unavená asi byl naštvaný, že jsem s ním nešla ven.Uražlivka. Byla jsem unavená, tak mi nedělalo problém usnout. Toho jsem hnedka litovala, byl tu další hnusný sen.

Byla jsem v nějakém pokoji. Ležela jsem na postel i.Pokoj byl šedě vymalován a kolem byl bílý nábytek.Vypadal pěkně l, ale co mě nejvíce děsilo bylo to, že jsem byla přivázaná k velké posteli. Někdo pomalu otevíral dveře. Trvalo to  věčnost. Najednou mě pohltil strach, byla jsem vyděšená, chtěla jsem se dostat z těch provazů ale nešlo to. Vlasy jsem měla v obličeji, takže jsem nemohla vidět, kdo vešel do pokoje. Dotyčná osoba šla směr ke mně. Když stál u postele, tak jsem cítila jeho pohled na mně. Popošel blíž k mojí hlavě a pošeptal mi "Miluju, když podemnou ležíš nahá a bezmocná."
Jeho ruka chytla můj levý bok a dostal se pod tričko. Začal mě osahávat a já plakala. Nic jsem nemohla říct, nešlo to. Když mi chtěl dát vlasy na stranu, tak jsem se probudila, ale toho jsem hnedka litovala.
__________________🌼__________________
💫Hi guys💫
Omlouvám se za krátkou kapitolu ale příště bude delší slibuju.❤
🌼KEKE🌼

Zapomnění /BTS/Where stories live. Discover now