o

263 44 6
                                    

Merhaba, C. Umarım geciken cevabım senin için sorun olmamıştır. Çelloya tekrar başladım ve ailemle de vakit geçiriyordum. Bu yüzden telefonumdan uzak bir hafta geçirdim. Şimdi, telefonumu elime aldığımda bir haftadır dışarıdaki hiçbir etkinliğe katılmadığını gördüm. Umarım iyisindir. Bu arada dövmeni beğendim. Galiba, fikrimi çalmasına müsaade edeceğim tek insan sensin.

Yazdıkların çok güzel, gerçekten çok güzel. Sana yararım dokunduysa ne mutlu bana. Ama o iyi Calum zaten senin içindeydi, ben yalnızca onu bulmanı sağladım. Bu hakkında konuşup durduğumuz boktan hayatta, güzel bir tesadüf oldu ve birbirimize denk geldik. Benim için çok iyi bir arkadaşsın. Her şeyi konuşabiliyoruz, saçma sapan mesajlar atıp eğlenebiliyoruz ve en önemlisi, birlikte susabiliyoruz. Bütün bunlar çok özel ve güzel. Azımsanamayacak kadar birbirimizin ruhuna girdik ve çok güzel şeyler paylaştık. Bir roman olacak kadar güzel mektuplarımız var. Ben bunu kaybetmek istemiyorum, Calum. Sana içimi açmayı seviyorum, biliyorsun, hakkımda her şeyi bildiğin gibi. Bu yüzden rahatça, tam olarak düşündüğüm ne varsa söyleyeceğim. Lütfen hiçbir şeyi yanlış anlama.

İkimiz çok farklıyız. Ben Amerika dışına çıkabilmek için yaklaşık dört yıldır para biriktiriyorum ve hala yeterli miktarı yakalayamadım. Sense bir mesajla Sydney'den Los Angeles'a uçmaktan bahsediyorsun. Kıta değiştirmek senin için öylece, alışıldık bir şey. Giydiğim kıyafetler, yemek yediğim yerler, gezdiğim şehirler... hepsi seninkilerden çok farklı. İçimdeki tüm bu karmaşayı sana nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama tek diyebileceğim, ben sıradan bir kızım Calum. Son sınıfa geçen bir mimarlık öğrencisiyim. Senin için çok çok fazla sıradanım. Bakıyorum da... grup arkadaşlarının hepsinin partnerleri onlar gibi. Sizin gibiler. Hepsinin kendi kariyeri var, bu çılgın hayata alışıklar. Ancak ben seninle olduğum takdirde aranızda sönük kalacağım. Kendi başarımı yakalamaya çalışırken senin gölgen altında durmak istemiyorum, umarım bunu anlarsın.

Sadece arkadaş olduğumuz halde ilk karşılaştığımız andan beri insanlar peşimi bırakmıyor. Yıllar sonra bir sevgilin olduğu haberi onları mutluluktan delirtiyor. Hesaplarımın hepsini gizliye almak zorunda kaldım. Yine de bana ulaşan fanlar var. Kim olduğumu, seni nasıl etkilediğimi sorup duruyorlar. Bazıları bana hakaret ediyor, bazılarıysa bir reklam olduğumu söylüyor. Ben bunların içinde olmaya seninle aramızda bir şey yokken bile zor dayandım, daha fazlasını kaldırabileceğimi zannetmiyorum.

Lütfen bu cevabım arkadaşlığımızı bozmasın. Sen şu ana kadar tanıdığım en iyi insanlardan birisin. Kafanın içinde çok güzel fikirler, harika teoriler var. Aynı zamanda altından bir kalbe de sahipsin. Ancak bunları paylaşacağın doğru kişi maalesef ben değilim, Calum. Belki düşünüp durduğumuz o sonsuz paralel evrenlerden birinde öyleyimdir ama burada değil. Ve inanıyorum, yakın zamanda doğru kişiye ulaşacaksın.

Kendine gerçekten çok iyi bak ve bu mektup arkadaşını asla unutma. Ben seni unutmayacağım. Sana altıncı mektubumda söylediğim gibi: Sen burada olduğun sürece hiçbir yere gitmiyorum. 

Sevgilerimle,
-O.

More Than WordsWhere stories live. Discover now