o

286 42 10
                                    

Kara kara ne yapacağım bu hikayede diye düşünüyorum öckaldlwşdl Yazalım bakalım nereye giderse kaldşqdl

Yeni Ashton hikayem Why Won't You Love Me ve Calum hikayem Live Before Die için desteklerinizi bekliyorum!

İyi okumalar!

*

Evet, sonunda gelebildin! Tuhaf bir şekilde her sabah uyandığımda mektubun gelmiş mi diye bakıyordum. Dediğin gibi, ikimiz de alıştık galiba.

Bence dünya üzerindeki en güzel his emeğinin karşılığını aldığını fark ettiğin andır. Bunu yaşadığın için senin adına seviniyorum. Yerinde olsam her kötü hissettiğimde çabaladığım günleri aklıma getirir ve bugünün tadını çıkarırım. Hep merak ediyorum, acaba mezun olduğumda ne olacak? "Tamam, bunca çileye değdi. Harika bir hayatım var." diyebilecek miyim? Yoksa "Hayatımı bunun için mi harcadım?" Diyerek ağlama krizlerine mi gireceğim? Merak konusu.

Edebiyatla ilgili olmana şaşırdım, çok kitap okuyamadığını söylemiştin. Ama doğru, ismim Hamlet'ten geliyor. Shekespeare, Ophelia'yı kadının toplum içindeki bastırılmışlığından yola çıkarak yaratmış. Ophelia'nın üç dönemi var. İlkinde küçük ve ailesi tarafından baskılandığı için çok masum, ikincide tutkulu bir aşık ve üçüncüde de delirmiş bir karakter. İsmimle o kadar bağdaştım ki bazen onunla aynı dönemleri yaşadığımı düşünüyorum. Hangi kısımda olduğumu bilmiyorum ama ilkinde olmadığım kesin.

O attığın şiirde Ophelia'nın çiçeklerinden bahsediyor ya? Benim de yüzümde bir dövme var. Küçük iki notanın ucunda çiçekler. Müzik ruhumu temsil ederken o çiçeklerin sonda olması ruhumun sonunu simgeliyor. Ophelia delirdiğinde tüm çiçeklerini atmış. Ben çiçeklerimi atmamak ve asla o seviyeye gelmemek için kalıcı bir şekilde yüzüme kazıdım. Bu yüzden, ruhen boğulduğum zamanlar olsa da sonum asla Ophelia'nınki gibi olmayacak. Hayatım nasıl olursa olsun yaşamayı seviyorum. Çiçeklerim her daim benimle kalacak.

Kelebek etkisi beni ürkütüyor. Dünyada her şeyin bu kadar birbiriyle bağlantılı olması ve saniyelerin tüm düzenle oynaması çok garip. Ama aynı bizde olduğu gibi yararlı da olabiliyor. Bazı insanlar buna kader diyor ama bence kelebek etkisi daha mantıklı.

Hep kendim hakkında konuştum. Peki sen nasılsın? İşlerin ne zaman bitiyor? Üzerindeki o tuhaf ağırlık kalktı mı? Çünkü favorim hala mutlu olan C.

Not : Kimse gürültü konusunda June ile kapışamaz. Üç gündür her milisaniye arayıp sırf sevdiği biriyle aynı kafeye denk geldiğim için ağlıyor. Tanrı beni kurtarsın.

Kendine çooook iyi bak!
-O.

More Than WordsWhere stories live. Discover now