o

319 41 15
                                    

Merhaba arkadaşlar bir iki dakika sınava girdim de o yüzden bölüm atamadım sjkfsıfsısoı BOK GİBİ GEÇTİ YEAAAY! Aman neyse gideyim de taslaklardaki bir yıldır kurgulayıp durduğum Calum hikayeme odaklanayım biraz, muazzam olacak. Kısa sürede yayınlarım.

İyi okumalar!

Merhaba C! Sana bu normalde yaşlı ama son günlerde biraz daha gençleşmiş ruhtan tavsiye : Bir fan girl ile aynı ortamda bulunursan hemen oradan koşarak uzaklaş! Dün sana mektup yazacaktım ama sabahtan akşama kadar June ile festivaldeydim. Eminim işlerin olmasaydı sen de o festivale gelirdin, çok kalabalıktı ve o enerjiyi hissetmek hoşuna giderdi. Jonas Brothers harikaydı! Her neyse, sana June'un delirmesine neden olan şeyi anlatayım. Biliyorsun, o 5SOS hayranı ve çocuklar dün bir cover yaptılar. Ophelia'yı söylediler. İnanabiliyor musun? Hayatımda ilk defa onları canlı dinledim ve o konserde de en sevdiğim şarkılardan birini söylediler. Bu çocukları sevmeye başladım! June saatlerdir çok şanslı olduğumu söyleyip duruyor, gerçi bunu dünden beri o grubun tüm hayranları söylüyor. Neyse, bu konuya girersem çıkamayız.

Bu arada, kesinlikle şarkıyı dinlemelisin. Orijinaline yakışır bir cover olmuş. Neredeyse tamamını bassçı söyledi ve sesini de beğendiğim için baya hoşuma gitti. İsmimi gerçekten seviyorum, ego olarak gelebilir ama söylenişi naif hissettiriyor. Calum -bassçı- o naifliği hissettirdi. Şimdiden en az on defa dinledim.

Drown benim için çok gürültülü olsa da sözleri çok güzel, daha sakin bir versiyonu varsa bulup onu dinleyeceğim. Anlamlı şeyler dinlemeyi seviyorum, kulaklarım saçma sözler için fazla değerli. Galiba ikimizin de kelimelere bir hayranlığı var. Gerçekten çok güzel değil mi ama? Bu koca dünyada, küçücük insanlar olarak dilimizdeki yirmi bin kelimeyi dilediğimizce birleştirerek harikalar yaratabiliriz. Yalnızca bir kelimeyle karşımızdaki kişinin hayatını bile değiştirebiliriz. Yaptığımız küçük bir hareketin koca olaylara neden olması gibi yani. Kelebek etkisine inanırım ve her düşündüğümde beni hayran bırakıyor. Bazen de ürkütüyor ama. Kim bilir fark etmeden kaç kişinin hayatını değiştirdik.

Bana önerdiğin şarkılarda kişiliğindeki derinliği görebiliyorum C. İki şey insanlarla aramdaki bağı güçlendirir: Şarkı önermek ve kitap önermek. Sanki ikisinde de karşındakine öylece kendi dünyanın kapılarını aralıyorsun. Mesela, Drown'ın sözlerine bakıyorum da... Sana şunu söylemek istiyorum: Savaşmana yardım edip canlı kalmanı sağlayabilirim. Düşersen senin ardından gelebilirim. Seni kendinden ve boğulmaktan kurtarabilirim, C. Yalnızlık artık yakanı bırakabilir çünkü sen burada olduğun sürece ben de hiçbir yere gitmiyorum. Seninleyim ve ruhunda büyümekte olan boşluğu durdurmak için elimden gelen her şeyi yaparım.*

Aynı dediğin gibi, karşı karşıya gelsek asla anlamayacağımız şeylerle tanıyoruz birbirimizi. Bunun aramızdaki dostluğu güçlendirdiğine eminim. Ve bu dostluk güçlendikçe, birlikte o sahil kasabasına gideceğimize olan inancım da artıyor. Söylediklerin gerçekten bana çok iyi geldi, C. Mektuplaştığımız şu dönemde gerçekten kendimi daha iyi hissetmemi sağladın. Çok teşekkür ederim.

Şimdi gidiyorum, umarım işlerini sorunsuz halledersin. Cevap konusunda dert etme, beklemek benim için sorun değil. Hatta beklemek gelecek olanı daha değerli kılıyor.

Kendine çok iyi bak!
-O.

Who will fix me now? Dive in when I'm down?
Şimdi beni kim düzeltecek? Düştüğümde dalacak mı?
Save me from myself, don't let me drown.
Kendimden kurtar beni, boğulmama izin verme.
Who will make me fight? Drag me out alive?
Kim savaşmamı sağlayacak? Canlı olmamı sağlayacak mı?
Save me from myself, don't let me drown.
Kendimden kurtar beni, boğulmama izin verme.

More Than WordsWhere stories live. Discover now