c

292 43 7
                                    

Ophelia'nın uygulamadaki kullanıcı adı "thegirlwithflowers" , hiç bahsetmemişim nedense. Multimedyada Safety Pin var, anlarsınız neden olduğunu:)) Yorumlarınızı bekliyorum.

İyi okumalar!

*

Merhaba, O. Biliyorum, uzun süredir benden mektup gelmiyor ve bu bildirime oldukça şaşıracaksın. Ama söylemek istediğim şeyler vardı ve ben bunu başladığımız yerde yapmak istedim.

Yeni yaptırdığım dövmeyi görmüş olmalısın. Umarım fikrini çaldığım için kızmazsın. Gitarın ucundaki çiçekler seni temsil ediyor. Gitarın siyah, çiçeklerinse renkli olması beni iyileştirmenin simgesi. Fanlarım yüzündekiyle eşleşen dövmeler yaptırdığımızı ve birlikte olduğumuzu düşünüyorlar. Eminim sana bunun hakkında birçok şey yazmışlardır bile. Sen, hiçbir şeye odaklanmadan, yalnızca benim dediklerimi dikkate al lütfen.

O gün, rastgele eşleşme tuşuna bastığımda ve karşıma senin kullanıcı adın çıktığında bunun bir anlamı olduğunu düşünmeye başlamıştım bile, çiçekli kız. Sonra mektubun geldi ve ben cevap verdiğin dakikadan itibaren daha iyi olmaya başladım. Senin dışında hiç kimseyle mektuplaşmadım, bulduğum tek boşlukta da hep sana mektup yazdım. Bu halim elbette her dakika birlikte olduğum arkadaşlarımın dikkatini çekti. Sen bana bizim grubu önerdiğinde, bir aptal gibi gülerken Ashton geldi ve yüzümde uzun süredir görmediği bir huzur olduğunu söyledi. Öyleydi, Oph. Sen konuşmaya başladığımız dakikadan beri yavaşça içimdeki zehiri çekip aldın. Farkında değildin ama her bir cümlende beni kurtarıyordun.

Senden hoşlanıyorum. Senden gerçekten hoşlanıyorum. "Beni yalnızca üç kere gördün, bu nasıl olabilir?" dediğini duyar gibiyim. Ama seni görmem için illa buluşmamıza veya fiziksel olarak yan yana olmamıza gerek yok. Altıncı mektubumu hatırla. O zamana kadar bana yazdıklarından senin hakkında ne çok şey öğrendiğimi söylemiştim. Sen beni yanımda olan herkesten daha iyi tanıyorsun ve ben de seni tanıyorum. Çünkü yazdıklarımız her zaman kelimelerden daha fazlasıydı. Sen burada ruhumu okudun. Yine de, eğer karar vermek için daha fazla vakit geçirmek istersen sırf senin için şu an Sydney'den Los Angeles'a gelebilirim. Söylemen yeterli.

Bunu yüz yüze söylemeyi tercih ederdim aslında. Yalnızca, buranın bizim için daha anlamlı olduğunu düşündüm. Kırık çocuk, kırık kızla burada tanıştı Oph. Kalplerimizin kırık parçalarını bir araya getiren çengelli iğne olabiliriz ve daha iyi hissedinceye kadar, hatta sonsuza kadar birlikte kalplerimizdeki tüm delikleri kapatabiliriz.

Sana daha satırlarca yazabilirim. Çünkü uzun süredir, sen bana tek derdi fotoğraf olan onca hayranın içinde "İyi misin?" diye içten bir şekilde sorduğun günden beri, senden hoşlandığımın farkındayım. Onun sen olduğundan emin değildim ama yine de oradaki kıza karşı sıcak hissetmiştim. Ve onun sen olduğunu anladığımda, kalbimdeki parçalar yerine oturdu sanki.

Daha fazla uzatmadan, seni uzun süre sonra gelen bu ani mektupla baş başa bırakıyorum. Acele etmene gerek yok. Sen cevap verene kadar, ne buradan ne de Instagram'dan hiçbir şey demeden seni yalnız bırakacağım. Ve tam burada mektubunu bekleyeceğim. Aynı ilk gün cevap gelmesini ve tanımadığım o kişinin yazdıklarını merakla beklediğim gibi seni bekleyeceğim.

Kendine çok iyi bak.
Sevgilerimle,
-C.

More Than WordsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin