c

349 41 18
                                    

Taslaklar tükeniyor acilen iki günde bir yayınlamayı bırakmam gerek sofhdsohfdsuız Sınava kadar taslakların yetmesini umuyordum ama olmayacak galiba:(((

*

BİR İNSAN NASIL I CAN'T MAKE YOU LOVE ME'Yİ DİNLEYEBİLİR?

Evet, bu dehşet içinde olduğumu belli eden girişi de yaptığıma göre gerçekten soruyorum. Kendi rızanla bu kadar sakin ve depresif bir şarkıyı dinlediğine emin misin? Eğer biri seni zorluyorsa mektubun sonuna iki ünlem koy, seni kurtarmaya çalışacağım. 5SOS'ın şarkısını beğendim, müzik zevkime baya yakın aslında. Ara sıra onları dinliyorum. Sevdiğin bir grup mu? Eğer öyleyse, favori üyen kim? Bu tür şeyleri merak eden bir yapım var da. Sana o grubun Invisible şarkısını önerebilirim. Bir de Blink 182-I Miss You'yu da sevebilirsin.

Aslında işimi bilseydin şikayet ettiğim ve mutsuz olduğum için benden nefret ederdin muhtemelen. Ama bana olduğum insandan uzaklaşmamı söylüyorlar. Her zaman şöyleler "Saçına şunu yap, C." "Daha çok konuş, C." "Dalıp gitme, C." Hayatım sanki benim olmaktan çıkmış gibi. Gerçi bu baya hafifletilmiş hali, geçmiş yıllarda daha kötüsüne maruz kalıyordum. Bu işe başlarken tamamen saf bir heyecan ve hayallerime ulaşmanın verdiği sevinçle başladım ancak şu an bunlardan çok uzağım. Arkadaşlarım eskiden olabildiğince yanımda olurlardı ama şimdi bir tanesi evlilik için hazırlanıyor, bir tanesi muhtemelen yakında nişanlanacak ve bana en yakın olanın da artık sevgilisi var (bu konuda kalbim kırık, gidip biraz ağlayacağım) Tüm yakınlarımı kızlara kaptırmış durumdayım anlayacağın.

Son olarak, neden önerdiğin iki şarkının sevilmeyi isteyen biriyle alakalı olduğunu öğrenmemin bir sakıncası var mı? Bu yalnızca bir tesadüf mü, yoksa karşısına geçip "Beni neden sevmedin?" diye bağırmak istediğin biri mi var? Umarım çok özele girmiyorumdur. Bir de senden küçük bir isteğim olacak. 'Çılgın fan girl' arkadaşına mektuplarımızdan bahsetmediysen, hiç bahsetme olur mu? Nedenini ileriki mektuplara bırakalım.

Sınavlarında şimdiden başarılar, O-Ophelia.
Sevgilerimle,
-C.

More Than WordsOnde histórias criam vida. Descubra agora