o

373 45 20
                                    

Günaydın, C. Az çok kişiliğini anlamaya başladım. Açıkçası yaşadığı hayatın değerini bilmeyen insanlar kadar nefret ettiğim bir şey yok. Yine de dediklerine bakılırsa iyi bir hayat yaşadığının farkındasın. Eh, bu da bir şey. İnsanlar her zaman daha fazlasını ister dersem bana kızmazsın değil mi? Muhtemelen hissettiğin eksiklik bununla alakalıdır. Yine de anlamaya çalışalım. Daldığında neleri düşünüyorsun mesela? Ya da ne tetikliyor olabilir seni? 

Bana gelirsek... Berbat bir hayatım var. Hayatımdaki monotonluğa renk katan tek şey mektubundu. Kendimi bildim bileli böyleyim aslında. Biraz yıkılmış bir insanım dersem kendimi özetlerim herhalde. Çok çok fazla kitap okur ve hikaye yazarım. Kendi hayatımdan veya genel olarak bu evrenden sıkıldığımda başka evrenlere gitmeye bayılırım. Bir kitap al, kapağını aç ve bum! Bir insan tarafından yaratılmış bir evrendesin. Harika değil mi? Başka evrenlere gidemeyecek kadar yorgun olduğumda yalnızca müzik dinlerim. Saatlerce sıkılmadan sadece müzik dinlediğim olmuştur. Aynı zamanda çello da çalıyorum, okul yüzünden ara vermek zorunda kaldım ama en kısa sürede geri döneceğim. Senin ilgilendiğin herhangi bir müzik aleti var mı?

Pekala, şuna karar verelim. Birbirimizi tanıyacak mıyız yoksa sadece dertleşecek miyiz? Eğer tanıyacaksak, ne okuduğunu bilmek isterim. Eğer gizemli devam edelim diyorsan, bana uyar.

Cevabını bekliyor olacağım.
-O.

More Than WordsWhere stories live. Discover now