o

333 41 53
                                    

Minik bir bilgi : Yorum okumayı severim çikolatalı pankeklerim zjşajdlwıd Ne düşünüyorsunuz Calum ve Ophelia hakkında?

Vay canına, hemen anlamana şaşırdım. İsmim gerçekten Ophelia olmasaydı rezil olurdun ama. Ayrıca, yavaş olsa da I Can't Make You Love Me gayet güzel bir şarkı. Sen fazla rockçısın. Muhtemelen müzik listemi görsen kendini kulaklıkla boğarsın. Sakin şarkılar çok fazla. Önerdiğin iki şarkı da hoşuma gitti ama. Invisible'ı söyleyen kişinin sesi gerçekten huzur verici ve şarkı tam benim tarzım, uzun süre dinlerim muhtemelen. Peki kullanıcı adının bu şarkıyla alakası var mı acaba Görünmez C?

5SOS'u pek tanıdığım söylenemez, yalnızca Youngblood albümlerini dinledim. Grup üyeleriyle pek alakam yok anlayacağın. Ancak baterist gerçekten iyi görünüyor. Bateriden hoşlanmayan biri olarak onun tutkuyla çalışını izlediğimde hoşuma gitmişti. Dünyada gerçekten sevdiği şeyi yapan insanlar olduğunu görmek güzel. Muhtemelen senin favorin de bassçı çocuktur. Merak ediyorum, madem profesyonel çalıyorsun, acaba hiç bir yerlerde çıktın mı?

İşini pek anlayamadım. İnsanlar seni yönlendiriyor galiba. Oyuncu falan mısın? Eğer öyleyse bu acayip havalı olurdu. Hayatım boyunca oyuncu olmak istedim de. Düşün, dünyaya bir kere gelip birçok hayat yaşayabiliyorsun. Harika olmalı. Bir de, galiba hissettiğin eksikliği yavaşça anlıyorum C. Çevrendeki herkesin hayatında birileri varken senin yalnız olman canını sıkmış olabilir. Bunu birçok kişi hisseder, en yakın arkadaşımın sevgilisi olduğunda beni unutacak diye çok korkmuştum. İlk günler gerçekten ihmal edilebilirsin ancak endişelenme, bir süre sonra tekrar tanıdığın arkadaşların olacaklar.

Soruna gelirsek... Aslında bu biraz özel ancak görünüşe göre zaten çözmüşsün. Evet, karşısına geçip bir tokat, belki de yumruk atarak beni neden sevmediğini sormak istediğim biri var. Ancak vereceği cevabın kalbimi paramparça etmesinden çok korkuyorum. İnsanlar, toplumun alışmış olduğu görünüşün dışına çıktığında sana farklı bakıyorlar. Bu çok sinir bozucu.

Galiba sana iyiden iyiye alıştım, bu uygulamada şu ana kadar en çok konuştuğum kişisin. Bu biraz ilginç çünkü insanlar genellikle benden sıkılıp mektubuma görüldü atarlar. Tanrı aşkına! Mektuba görüldü atmak ne demek? Neyse, gidip sonsuza kadar ders çalışma vaktim geldi. Görüşmek üzere!

Sevgilerimle,
-Ophelia.

More Than WordsWhere stories live. Discover now