c

298 42 19
                                    

Yazar yeni bir şey öğrendiğinde Calum da öğrenmiş demektir ve bunu hemen kullanmamız lazım sdwskldjwoı Aslında bu bölüm birkaç mektup sonra yayınlaması gereken bir bölümdü ama olsun. Bu hikayeyi içimden geldiği gibi yazıyorum, bakalım bu yol bizi nereye götürecek sdıfhdsoı

Kendimi multideki kadın gibi hissediyorum. Gülümseyerek Calum Hood'a bakmak. O kadar haklı ki dıofjdsıohso Son zamanlarda çok fazla Calum diye ağlıyorum. Veee okumak isterseniz profilimde yeni Calum ficim Live Before Die var! Çok güzel olacağına inanıyorum.

İyi okumalar!

*

Sonunda gelebildim! Bir haftadır yorgunluktan ölüyorum, oradan oraya gidip duruyorum ve tuhaf bir şekilde mektup yazmayı özledim. Yani, bu kadar kısa sürede nasıl alıştım hiçbir fikrim yok ama seninle konuşmamak bir şeyler eksik gibi hissettirdi.

Bir fan girl ile aynı ortamda bulunup oradan kaçarsam başım büyük belaya girer. Yine de tavsiye için sağ ol. O gittiğin festivali biliyorum. Keşke seyircilerin arasında olup müziğin tadını çıkarabilseydim ama iş işte. Gerçi ben de bir yerlerde bassımı çalarken mutluydum. Biliyorum, sana attığım mektuplarda işimden nefret ediyormuşum gibi görünüyor ama öyle değil. Bazı anlar oluyor, istediğim yerde olduğumu ve bunun için çok çabaladığımı hatırlatan bazı anlar. O an benimle birlikte çabalamış arkadaşlarımla göz göze geliyorum ve bir an için tüm olumsuzlukları unutup gülümseyerek başarımızın tadını çıkarıyorum.

Gidip bahsettiğin coverı dinledim ve evet, kulağa güzel geliyor. Dediğin gibi Ophelia çok naif bir isim. Tahminlerime göre ailenin bu ismi koymasında Hamlet'in bir rolü var ve isminin hikayesini de biliyorsun muhtemelen. Bana boş bir beden gibi hissettiğini söylediğin mektuptan sonra, aklıma şu şiir gelmişti:

Ve Ophelia düşmüş bütün çiçekleriyle
Gözyaşları içine ırmağın.
Etekleri açılıp yayılmış da sulara
Bir süre kalmış ırmağın üzerinde deniz kızı gibi.*

Aynı onun gibi boğulduğunu düşündüm, Ophelia. Ruhundaki tüm çiçeklerle birlikte boğulduğunu düşündüm. Ama fiziken değil de ruhen boğulmuştun sanki. Bu yüzden sana Drown'ı önerdim. Çünkü senin de dediğin gibi, seni kendinden ve boğulmaktan kurtarabilirim.

Kelebek etkisinden bahsetmişsin. Bizzat bunu yaşamıyor muyuz zaten? Sana ilk mektubu attığım gün ilk başta yazdıklarımı silip tekrar bir şeyler yazmakla uğraşmasaydım rastgele eşleşme tuşuna en az beş dakika önce basıp muhtemelen başkasıyla eşleşecektim. Asla tanışmayacaktık ve birbirimizi kurtarmak için çabalamayacaktık. Fark etmeden hayatlarımıza dokunuşlar bıraktık. Birbirimizi hiç tanımadan yardımcı olmak için çabaladık. Burada birbirimize yazdıklarımız, kelimelerden daha fazlasıydı.

Üstümde tuhaf bir ağırlık var bugün. Zaten yazdıklarımdan da anlamışsındır. Mutsuz falan değilim, son birkaç gündür hep gülüyorum ama kendimi hayatta her şeyi yaşamış, elli yaşındaki biri gibi hissediyorum. Maalesef hala işlerim bitmedi, arkadaşlarımdan biri gelip başımda bağırmaya başlamadan gitmem lazım. Gerçekten dünyanın en gürültücü arkadaşlarına sahibim bu arada. June ile kapışırlar, emin olabilirsin.

Bir sonraki mektupta görüşmek üzere.

Sevgilerimle,
-C.

*Shakespeare'ın Hamlet adlı eserinden (galiba djwşdkwşdl)

More Than WordsWhere stories live. Discover now