14. Bölüm

1.4K 27 8
                                    

İki aşık akşama kadar birbirini sevmiş, okşamış, öpmüşlerdi. Sonunda yorgun düşüp birbirlerinin kollarında uykuya dalmışlardı. Saat 7 ye geliyordu. Aslı yavaşca gözlerini açtı.  Aslı ferhatın göğsünde  uyumuştu. Bir eli ferhatın göğsünde diyer eli ferhatın ensesindeydi. Ferhatında bir eli aslının belindeydi. Aslı bu halinden çok memnundu. Yavaşca kafasını ferhatın boynuna soktu kokusunu içine çekti. Ferhat aslının uyandığını anladı ve yavaşca gözlerini açtı. Narince aslının çıplak sırtını okşadı. Aslıda ferhatın dudağını öperek karşılık verdi. Bu ferhatın hoşuna gitmişti. Aslı yavaşca ferhatın üstünden kalktı. Çarşafı alarak üstünü örtü. Daha sonra banyoya gitmek için yataktan kalktı. Ferhata "Ben duşa giriyorum." diyerek çarşafa sarılarak  banyoya doğru yürüdü. Ferhat çapkınca gülümsedi. Aslı banyodan çıkana kadar yatakta keyif yapmaya karar verdi.
Aslı banyodan havluya sarılı bir şekilde çıktı. "Ferhat senin yüzünden valizim orda kaldı. Giycek bişeyim yok" dedi sızlanarak. Ferhat yerinden kalkıp çekmeceye doğru yürüdü. Çekemceden bir tişört alarak "Şimdilik bunla idare et" dedi elindekini aslıya atarak. Aslı tişörtü alıp banyoya gitti. Daha sonra tişörtü giyip ferhata seslendi "Ferhat pijaman falan yok mu? '' diye bağırdı. Ferhatta" Yok. '' diye karşılık verdi. Aslı aynanın karşına geçti. Tişört kendisine büyük olmuştu. Aynı elbise gibi duruyordu ama fazla kısaydı. Bir kez etrafında döndü. Bu tişört uzun bacaklarını ortaya çıkarmıştı, böyle çok seksi olmuştu. Ama bu şekilde ferhatın yanına çıkmaya utandı. Daha sonra kendi kendine "ya aslı kızım sen salak mısın adam seni zaten çıplak gördü." diyip söylendi. Daha sonra kapıya yönelerek odadan çıktı. Ferhat aslıya baktı. Verdiği tişört uzun bacaklarını ortaya çıkartmış tüm güzelliğini ortaya sermişti. Bu düşüncelerden kurtulup aslıya bakarak" Yemek söyledim ben duştan çıkana kadar gelir "dedi ve duşa girdi. Aslıda yatağa geçip oturdu. Daha sonra çarşafı alıp banyonun önüne attı. Aradan 10 dk geçmişti. Yemek gelmiş aslı ferhatın dıştan çıkması bekliyordu. Sonunda Ferhat duştan çıktı. Aslının yanına oturarak yemek yemeğe başladı. İkiside susuyordu. Aslı telefonunu açtığında bir sürü arama gördü abisi, gülsüm, suna, yiğit. Aslı "Ferhat yiğit beni 5 defa aramış kötü bişey mi oldu acaba" dedi endişeyle. Ferhat da kendi telefonunu açarak "Beni de 7 defa aramış" dedi. Daha sonra telaşla yiğit aradı. O sırada aslının telefonu çaldı arıyan sunaydı. Aslı telefonu açtı Suna kaza dan sonra eve geldiklerinde nasıl olduklarını sormak için aramıştı. Ama açmayınca gülsümü aramıştı Gülsüm de aslının evi terk ettiğini söylemişti. Aslı "Yani sabah evden öyle habersiz çıkınca yanlış anladı herhalde." dedi. Suna "Yapma aslı senide Ferhat abimde tanıyorum." dedi. Aslı pes ederek "Tamam evet onun gibi bişiler oldu. Ama suna inan ne olduğunu ben bile anlamadım" dedi . Aslı Ferhat duymasın diye kısık sesle konuşuyordu. Suna "O ne demek aslı. Hem siz nerdesiniz."diye sordu. Aslı" Yani bilmiyorum oteldeyiz ama burası ferhatın eviymiş. "dedi. Arkadan Ferhat aslıya seslendi." Aslı hadi giyin yiğitlere gidiyoruz. ". Aslı telaşla" suna gelince konuşuruz hadi öptüm canım "diyip telefonu kapattı. Aslı yere fırlattıkları kıyafetleri toplayarak banyoya girdi.

Suna" Yiğit senin adına çok mutluyum "diyerek yiğitin yanağına kocaman bir öpücük kondurdu. Yiğit" Niyeymiş o "diye göz kırptı Sunaya. Suna" Ya hayatım ben koskoca sene boyunca ailenden kimseyi tanımıyorum. Sende konuşmuyordun ailenle. Ama bak şimdi abi kardeş birbirinize sahip çıkıyorsunuz. Bunda daha güzel bir şey var mı? "dedi. Yiğit sunanın elini öperek karşılık verdi. Tam o sırada zil çaldı. Özgür" anmccammm geldiiiii" diyerek kapıya koştu. Suna ve yiğitde gülerek arkasından gitti. Özgür kapıyı açar açmaz ferhatın kucağına atladı. Ferhat özgürü kucağına alarak öptü. Suna aslıya sıkıca sarıldı ve tabi ki yiğitde. Hep birlikte salona geçtiler. Özgür ferhatın kucağından inerek aslının kucağına oturdu. Hepsi hep birlikte derin sohbete daldı. Taki özgür esniyene kadar. Aslı özgürü öperek yatağına uğurladı. Suna aslıya dönerek "Aslı geçen gün çarşaf takımı aldım gelde gösteriyim." dedi. Aslı da "göster bakalım" dedi. İkisi birlikte yatak odasına gittiler. Ferhat yiğite dönerek "bu kadınları da hiç anlamıyorum aldıkları bir şeyi illaki birbirlerine gösterip fikirlerini alacaklar." dedi sitem ederek. Yiğit gülerek "Ya abicim sen cidden onların çarşaf bakmaya gittiğine mi inanıyorsun" dedi. Ferhat kafasını salladı "Ya abicim bu kadınlar böyledir işte baş başa kalıp dedi kodu yapıcaklar işte anlasana" dedi gülerek.

siyah beyaz aşk - Var mı eksiğim Where stories live. Discover now