ESKİ BİR DOST

12K 1K 62
                                    

Gezindiği şeffaf süt beyazı tende iz bırakırcasına öpücüklerini bırakıp kızın soluğunu kesecek şekilde nefesini onun tenine doğru bırakıyordu. Jessica Pedro'nun onu yumuşacık bir yatağa bırakmasıyla heyecandan soluğu kesilmiş ellerini adamın gömleğinin düğmelerine yakın bir konumda tutuyor aralarda çekiştirip daha fazlası için onu teşvik ediyordu. Pedro kızın soğuk parmak uçlarını tekrar teninde hissetmek için üzerinde ki gömleğini hızlıca çıkarıp arkasına doğru fırlatmıştı. Jessica onu tekrar yatağa yatıran adama gülmüş boynuna bıraktığı öpücüklere karşılık olarak ellerini onun gür saçlarının arasında gezindirmişti. Pedro kızın parmak uçlarını tekrar sırtında hissettiğinde freni boşalmış bir araba gibi durdurulamaz hale geçmişti.

"Meleğim" dedi Pedro. Genç kız gözlerine onu okuyormuş gibi bakan adamın yüzüne çevirdi. Dudaklarından çıkan her söze bir ömür adayacak olan adama tekrar aşık olmuştu.

"Pedro." Dedi Jessica sessizce. Pedro kızın dudaklarına yöneldi, kızdan kopmadan duraksayarak konuşuyordu artık.

"Güneşim.." Jessica onu güneşim diye seven adama cevap olarak daha fazla gülmüştü.

"Küçüğüm.."

Pedro kızın üzerinde ki ince şalı söküp almıştı şimdi. Jessica onun dokunuşlarında ki akışa hayran kalmıştı. Saniyeler içinde üzerinde sadece iç çamaşırları kalmıştı.

"Beyaz tenine mürekkep damlatacağım.." dedi Pedro. Jessica adamın esmer elinin beyaz teninde gezinmesini inceledi. Mürekkep dediği şeyin kendi teni olduğunu anlamıştı. Pedro kızın açık düz göbeğinde gezindikten sonra usulca oraya eğilip hafifçe ısırdı. Genç kız yerinden sıçramış gibi hafif havaya kalkıp tekrar düşüşe geçti.

"Bugün ve ondan sonra ki gün, her gün benimsin.." dedi Pedro. Jessica onun için acele etmeyen adamı hızlandırmak için ona yalvaran gözlerle bakıyordu.

"Pedro.." dedi inlercesine. Pedro kızın dudaklarından her isminin dökülüşünde daha fazla hızlanıyor, kendisine mani olamıyordu.

"Söyle" dedi Pedro kızı teşvik edercesine. Jessica dili kurumuş gözlerinde ki kararma yüzünden etrafı simsiyah görüyordu. Tek kolunu gözlerine doğru siper edip utancını saklar gibi mırıldandı.

"Lütfen" diye yalvardı. Pedro daha fazla beklemedi, bekleyemezdi. Ona istediğini verecekti, istediği oydu.

***

Islak saçlarıyla uyuduğu için hasta olacaktı. Dün gece yaşadıklarının hemen ardından onu zorla duşa sokan adam hemen ardından onunla kollarıyla sarıp sarmalamış ve sabaha karşı uyuya kalmıştı. Jessica gözlerini usulca açıp teninin altında ki alev topunu inceledi.

"Günaydın" dedi sert bir erkek sesi. Jessica sıçramış gibi sarsıldı hemen toplanıp bakışlarını tepesinde ki adama çevirdi. Utanmamak elde değildi ki, hala çıplaklardı!

"Günaydın" yüzünü saklamak için onun göğsüne doğru çevirdi. Pedro kızın tekrar ondan çekinmemesi için arsız bir şekilde kendisine çekti.

"Kaçma" dedi uyarıcı bir şekilde. Jessica kızarmış dudaklarını defalarca öpen adama yanılt verirken zorlanıyordu. Pedro kızın ondan bir an önce kopma çabasına alaycı bir şekilde seyrediyordu.

"Saat kaç?" Jessica ince siyah çarşafı üzerinde tutarak ayaklanmıştı. Yerde duran kıyafetlerine uzandı, elinde aldığı her şeyi bir şekilde yürürken zorlanıyordu. Pedro kızın her an düşecek gibi yürümesine endişeyle seyrediyordu. Yerde sürüyerek yürüyor aralarda kıyafetlerine uzanmak için bütün çarşafla eğiliyordu. Pedro ayaklandı, birkaç adım uzağında ondan habersiz telaşla toplanan kızın yerde sürüklediği çarşafın ucuna ayağını uzatıp sert bir şekilde bastırdı. Jessica çarşafın bir yere takılmış gibi onu geri çekiştirince baskı artmış az daha düşecekken Pedro onu kucaklamıştı.

O SEN DEĞİLDİN (Atos Serisi : 3)Where stories live. Discover now