AV MEVSİMİ

11.4K 973 76
                                    

"DUR AÇMA!!" diye bağırsada artık her şey için çok geçti. Jessica iki eliyle gözlerini kapatmaya çalışıp olası kıyameti beklerken beklenmedik bir şey oldu. Niko kapıyı açmaya tekrar kalkarken sanki kapını diğer kısmında birisi kapıyı tutuyor gibi açılmıyordu.

"Niye açılmıyor!" dedi Niko öfkeyle. Kolu tekrar çevirdi ama aynı sonucu aldı.

"Açılmıyor mu?" dedi Jess endişeyle.

"Bende onu soruyorum Jessica!"

"Be-lki sıkışmıştır abi" dedi kız heyecanla. Niko aniden kıza doğru dönüp kaşlarını çattı tek elini kıza doğru savurdu.

"Abi dedin! Kesin bir şeyler karıştıyorsun! Chistian!!"

"Bağırmasaydın, Chis yorgundur şimdi" diye hızlı hızlı konuştu genç kız.

Niko kapıya tek ayağını bastırarak üzerine abandıkça Jessica daha fazla huzursuzlaştı. Telefonuna gelen mesajla aniden dikkatini diğer tarafa çevirdi.

"Kapıyı tek elimle tutmam zorlaşıyor, anahtar nerede?"

Tek eliyle mi? Genç kız aniden başını abisine çevirdi. Niko iki ayağını da kapıya geçirmiş yerde bütün kuvvetiyle kapıyı açmaya çalışıyor aralarda da küfürler ediyordu. Jessica gülmemek için kendisiyle mücadele etti. Niko'nun Pedro'yla kavga ettiğinde kazanacak taraf şimdiden belliydi.

Bir anda kuzey koridorundan geleen patırtılarla gözleri o tarafa çekildi. Annesi ve büyükbabası onlara doğru ilerliyordu.

"Neler oluyor, aaa! Niko!"

Niko nefes nefese iki ayağından destek alıp havada kapının koluna asılıyordu.

"Birisi ya-rdım etsin! Açılmıyor!" nefes nefese kalmış sanki 1 km yolu tek solukta koşmuş gibi terlemişti. Jessica annesinin endişeli halini hemen yok etmek için bahaneler aradı.

"Şey anne, kapı sıkışmış sanırım!"

"Birisi var arkada!" diye itiraz etti Niko.

"Kim?" dedi Hector.

"Ay bu çocuk! Düşeceksin Niko!" diye araya girdi Hera. Küçük Nil oyuncak ayısıyla koridorda koşarak Hera'nın yanına geldi.

"Amcam ne yapıyor?"

"Ah tatlım bilmiyorum.."

"Ne oluyor?" Hilal ve Chitian gören Jess daha fazla işler nasıl karışabilir derken babası araladına elinde mc 312 s1 slug giriş yapmıştı. Jessica babasının elinde yarı otomatik silaha yutkunarak baktı.

"Çekil NİKO!" Dedi adam. Niko nefes nefese kapıdan uzaklaşırken Jessica kapının arkasında ki adamı düşünüp hızlıca atladı kapıya doğru.

"Du-r dur baba yapma!"

Hilal küçük kızlarını olay yerinden uzaklaştırmak için büyük bir savaş veriyordu. Jess iki koluna havaya kaldırmış vaziyette kapıya kendisini siper etmişti.

"Tatlım ne yapıyorsun?" dedi Hera endişeyle.

"Baba o silahı indir lütfen, Kaçç! Sende çabuk kaaaççç!!!"

"EWAN!" diye kükredi Chistian Ewan ikinci kat koridorunun merdivenlerine koşmadan Jessica kapıyı açıp hızla içeriye kaldı. Onun arkasından içeriye girmeye çalışanlara mani olmak için çok çabuk kapıyı kapatmış onu banyo kapısının önünde izleyen sevgilisine baktı.

"Anahtar yok!" dedi Pedro. "Biliyorum! Niko almıştı!"

"Abimler bahçeye indi sanırım nasıl çıkacaktacağım şimdi seni ben" dedi endişeyle. Pedro elinde aldığı masa sandalyesini kapının koluna geçirip kapıyı en azından biraz daha zor açmalarını sağlarken bahçede ki seslere yöneldi.

O SEN DEĞİLDİN (Atos Serisi : 3)Where stories live. Discover now