BU AŞK MI? (Part 1)

14.9K 1K 38
                                    

Jessica donuk bakışlarını iki kızın üzerinde gezdirmeden önce Hilal iki eliyle gözlerine siper etmiş ardına kadar açık kapıyı kapatması için Kate talimat vermeye çalışıyordu.

"Kapat! Kapat kapıyı!!!"

Jessica onu yere bırakması için adama doğru hamle yaptığında Pedro'nun tutuşu daha da sabitleyici hale gelmişti. Ona itiraz eder gibi kaşlarını çatık somurtuyordu.

"Bırak hemen!" diye mırıldandı Jes ama adam onu dinlemedi.

"Çek ellerini kızın üzerinden sapık herif!!" Hilal sinirlendiğinde ana dilini geri dönüyor karşısında onu yarım yamalak anlayan ikiliye kendi dilinde küfürler savuruyordu. Kate kapının biraz uzağında duran üzerinde bazı kot çekerlerin asıldığı demir askılığı olduğu yerden söküp iki eliyle silah tutar pozisyonda Pedro'ya doğru göz dağı vermeye çalışıyordu.

"Bırak kızı çok kötü olacak bak!!"

"Yenge seni anlamıyor" dedi Jessica sakince.

Hilal iki saniye duraksayıp diller arasında tekrar bir gerileme yaşamamış ama çok çabuk toparlanıp Chis'ten öğrendiği birkaç küfürü adama doğru savurmuştu.

"Jessica sende in adamın üzerinden koala gibi sarılmışsın adama!"

"Ne koala mı?" dedi Kate. Hilal ona mı takıldın der gibi bakıp hırsla ikiliye döndü.

"Bu manzara karşısında yorumsuz kalamadım kusuru bakmayın! Şimdi tekrar ediyorum, Jessica adamın kucağından in hemen!"

"Ay indirimsiz geçen yaz sezonu gibi şaşkınım!" dedi Kate. Hilal kızın kendi dilinde şaşkınlığını anlatmaya çalıştıkça daha da komik oluyordu.

Jes bir gayretle çocuğun beline doladığı bacaklarını freni boşalmış araba gibi serbest bırakıp kollarından çok çabuk sıyrıldı. Dağılmış saçları ve üzerinde ki elbisenin vaziyetini dolabının üzerinde ki aynadan kontrol edip düşüp bayılmamak için dudaklarını daha sert ısırdı.

"Hilal bak durum sizin anladığınız gibi değil-"

"Ne değil tatlım, abinle yaşadığım aşk hayatından anladığım tek şey siz az evvel öpüşüyordunuz" dedi Kate. Hilal daha fazla dayanamayıp kıza doğru döndü.

"Kate sen istersen dışarı da bekle tatlım, kış ayında güneş falan mı çarptı acaba sana, anlamadım ki?"

Kate saçlarını kaşıyıp ofladı "Ay ben ne dediğimi mi biliyorum, şaşkınlıktan"

"İyi sen sus ben bunların defterini kapatayım"

"Ne?" dedi Kate kızın az evvel söylediklerinden hiçbir şey anlamamıştı. "Alex de evliya sabrı falan varmış, Allah kolaylık versin senle alışveriş falan güzel de biraz zaman geçirince arızaya bağlıyorsun canım sen. Bak gene en önemli şeyi atlıyoruz!" Genç kadın bir saniyede u dönüşü yapıp işaret parmağını Pedro'nun gözüne sokarak savurdu.

"Kimsin sen!"

"Hilal, bakın size anlatacaktım-"

"Sen karışma!" diye gürledi Kate Atos. Kızıl saçlarını sol tarafına doğru toplayıp Hilal gibi hafif kamburu çıkmış şekilde sert yüz ifadesiyle adama dik dik baktı.

"Bana baksana sen, sen benim kocişimle hiç karşılaşmadın sanırım, öldürür seni! Hemen nasıl geldiysen öyle git, sen bu kızı sahipsiz mi sandın!" Hilal hırsından titreyen ellerine engel olmadan Jes'in kolundan kavrayıp kendisine doğru çekmeye çalıştı. Çalışmıştı çünkü kızın diğer kolundan çatık kaşlı, burnundan soluyan aynı bir boğayı andan adam onu engelliyordu.

O SEN DEĞİLDİN (Atos Serisi : 3)Where stories live. Discover now