AVA GİDEN AVLANIR

12.6K 1K 62
                                    

YukarıdaPedro ve Chis var :)

"Siktir" dedi Alex, sesli düşündüğü için bu seferde kendisine küfür etti.

"İki fena sikitir" diye mırıldandı. 

Chis ve Niko aynı anda işaret parmaklarını Ewan'a doğru yöneltmişti. Pedro diğerlerinin aksine işaret parmağını doğrudan Niko'ya çevirince Niko hırlar gibi bi tonda bağırdı.,

"Ben temizlemedim!" 

"Olsun,senden genede senden hoşlanmıyorum"dedi Pedro sert bir tutumla. Hera güzel der gibi başını sallayıp elinde ki silahı sırayla onlara doğru doğrultup sallar gibi yaptı. Dimitri sakinleşmek için yanında ki ağaca elini dayarken Hector oğluna süratle baktı.

"Karın hepimizi öldürmeden onu durdur Dimitri!"

"Baba sende biliyorsun ki Hera elinde ki silahı aldıysa birisini yaralamadan bırakmaz"

"Ve genelde seni yaralar" diye sürdürdü Hector. Yaşlı adam silahını sertçe yere bırakmadan önce homurdandı.

"Ava çıkmak içinde artık kadınlardan izin alacağız!"

"Babacım lütfen sol tarafa geçin kalp ilaçlarını yanınıza almadığınız için sizinle ayrı konuşacağım" dedi Hera.

"Tanrının bin belası hapları yutamıyorum!" yaşlı adamın öfkesinden yüzü kızarmış konuşurken sürekli elini sallayıp duruyordu.

"Onları içimezseniz sonuçlarının nasıl olduğunu biliyorsunuz ama" dedi Hera. Dimitri güzel eşini süzerken altına giydiği ve büyük ihtimalle Hilal'e ait olan kot pantolonu süzdü. Sanki onu on yaş daha küçük göstermişti.

"Hastanedeki hemşireler bana iyi bakıyor" Hera ayıplar gibi başını sallarken Niko gülmemek için dudaklarını ısırdı. Annesinin kaza kurşununa denk gelmemek için onu sinirlendirmemeye dikkat ediyordu.

"Hera bırak o silahı." Dedi Dimitri. Hera biraz düşünür gibi yapıp hemen ardından arkasına saklanan kızları unutmuş gibi heyecanla arkasına döndü.

"Kızlar?"

"Kızlar mı?" dedi Chistian, düşünmek bile istemediği şeyin gerçekleşmesi an meselesiydi. Hilal usulca Hera'nın arkasından çıktı hemen ardından Jessica.

"HİLAL?"Chistian sinirlenmemek istemese de artık çok gençti. Sadece birkaç haftalık karısı tehlikeye koşarak geliyordu.

"Orman havası alalım dedik, temiz oksijen bebeğimize çok iyi gelir aşkım" genç kadın siyah saçlarını sımsıkı örmüş önüne gelen kısımlarını ise kulağının arkasına sıkıştırmıştı. Üzerinde ki yeşil tulumu ve spor ayakkabılar dışında sanki pikniğe gelmiş bir havası vardı.

"Cindy!" dedi adam endişeyle.

"Evde aşkım korkma senin güzel karın onu hiç buraya getirir mi?" Hilal bir an önce bu konuyu kapatmaya çalışsa da Alex gülerek konuyu daha fazla yıpratmıştı.

"Tanrıya şükür kızılı gelmemiş-" Genç adam biraz duraksayıp Kate ile sanki hala berabermiş gibi davrandığı ve olanları bir anlığına unuttuğu için iç rahatlığını sorguladı. Atoslar Alex'in uzun zamandır anmadığı kızılı anmasıyla biraz şaşkın ve ne diyeceklerini bilemez haldeydiler.

"Ben eve geçiyorum, sıkıldım" dedi Alex. Yerde ki matarasını ve diğer eşyalarını kavradığı gibi dik bayırı çıkmaya başladı.

O SEN DEĞİLDİN (Atos Serisi : 3)Where stories live. Discover now