Teşekkürler

999 28 6
                                    

İlk bölümünü 11 Ocak 2016'da yayınladığım ilk göz ağrım Selin'im...

Öyle zor bir anımda doğdun ki, daha önce hayallerini yazmaya cesaret edemeyen ben, ilk kez iç sesimi dinledim ve yazmaya başladım. Dile kolay bu üç yılda hayatımda bir sürü dönüm noktaları yaşadım. En güzeli sizlerle tanışmamdı. 

Sevgili SageTaylors, hem bir okuyucu hem bir dost olarak en büyük armağan oldun bana :)

Eosfors, henüz Selin karakterimizin görseli hayal aşamasındayken hazırladığın tanıtım videosu için sana ayrıca teşekkür ediyorum.

Evia10, şu an kullandığım hikaye kapağını hazırladığın için teşekkür ederim.

Ayrıca hikayeme yolunuz düşüp okuduğunuz, yorumlayıp oyladığınız ve yüzüme kocaman bir gülücük oturttuğunuz için sevgili;  hayatadair33, handeryilmaz, EslemKeskbass, Kuzen1414,  Se1enK, merve515151, bayrinpoyrin, Zweig7, EiReNe_747, MrsScream, penelopebendis, nuryucl, Selindreams, elifalibertan, Crescenthigh, EcenazElvrdi, My_Sunrise, alexistark, mystrawperry, EsmerBezelyezesuce23, CerenBalkan9, Hlyaakmaz, Dukeofkent13, bolyesillikli, iiiippppeeekkk, GulerYasarOzafacan, dreaimy, psrbeyza, benaylufken, Siyah_Melek08, csurmsllr, edagocerq, ADumanE, asisicanmutlukralicee, Zumrudu-Anka, SaturnluPikachu, Love_Helmet, lifeisdrunkk, gokceselin4, GokcenCc  penelopebendis, her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kullanıcı adına ulaşamadığım diğer okuyucularım, tek tek sizleri yazamadığım için affedin beni. Hepinize ne kadar minnettar olduğumu anlatam. Bu yolculukta beni yalnız bırakmadınız. Önerilerinizle, eleştirilerilerinizle, yorumlarınızla ve yıldızıma renk katmanızla hayatıma dokundunuz ;) 

İyi ki vardınız, iyi ki sizlerle yollarımız kesişti. 

Eylül ayında Selin Serisi'nin ikinci bölümünü yayınlamaya başlayacağım inşallah. Eylül'e kadar olan zaman diliminde bu hikayemi düzenlemeyi ve 'Profesör' isimli hikayemi tamamlamayı planlıyorum. Cümlelerime ortak olmanızı çok isterim. 

Tekrar Görüşene kadar kendinize iyi bakın,

Sizleri çok seviyorum ;)

                                                                                                               [Seçil]
























































SELİN (Tamamlandı) #WATTYS2019Where stories live. Discover now