S-Bölüm 61

741 46 2
                                    



Kuzey

Bu gece içmemeye karar vermiştim ama kararımdan dönmemek için fazla direnmedim. Şu ana dayanabilmek için yapabileceğim tek şey buydu çünkü! Elimde bardak göz ucuyla masalarına bakıyordum. Selin o kadar savunmasız duruyordu ki... Gidip o Melih denen onun bunun çocuğunun çenesini kırmamak için kendimi zor tutuyordum. Zira çenesini kırıp münasip bir yerine sokma fikri çok cazipti! 

O gece, Burak kafeye geldiğinde sarhoş gibiydi. Kapıyı açtı ve eşiğine yığılıverdi. Ada ile oturduğumuz yerden nasıl fırladık bilmiyorum. Aklımdan bin bir türlü şey geçti: sarhoş olması, birileriyle kavga etmesi, araba çarpması... Ama kesinlikle bize anlatacağı şeyleri düşünmemiştim. Biz onu üst kata taşımaya çalışırken Ege girmişti içeri. Ada'ya öyle derin ve çaresiz bir şekilde bakmıştı ki... İşte o an bir şeylerin ters gittiğini anladım. Normal şartlarda Arif ağabey burada yokken Ada asla Ege'nin içeri girmesine müsaade etmezdi. Ama bugün işler farklıydı! Ege bize videoları ve hastane kayıtlarını gösterip olanları anlatmaya başladığında yerin ayağımın altından hareket ettiğine yemin edebilirim. Benim masum Selin'im, prensesim... Ona artık aşık olmadığımı bilsem de o halini görünce içim titremişti.

Ege, Ada'yı Burak'ı balkona çıkarıp ona hava aldırması için yönlendirince benimle yalnız konuşmak istediğini anladım. Ne demişti bana? 'Birbirimizden hiç hoşlanmadığımızı biliyorum ama bir arada olup onlara yardım etmemiz lazım. Ne Selin ne de Burak bunu tek başlarına atlatamazlar!' Haklıydı. İşbirliği yapmayı kabul ettim bu yüzden. Bir süre sessizce oturduk. Videoları görmek istediğimi söylediğimde yüzünü ekşitti. Çantasından çıkardığı tableti sehpaya bırakıp balkona yöneldi. Belli ki tekrar görmek istemiyordu. Sırayla hepsini izledim. Karşımda çok başka bir Selin vardı. Tatildeyken aramızda geçen mesajlaşmalarda Metin amcayı delirtmek için bir şeyler yaptığından bahsetmişti ama kendi hayatımda onca haltı yememe rağmen ben bile bu izlediklerimi yapabildiğini düşünmemiştim. Bir kere onu daha önce hiç bu kadar dekolteli kıyafetlerle ve savrukça hareket ederken görmedim. Saçı, makyajı, hareketleri öyle abartılıydı ki! Yanındaki kıza ayak uydurmaya çalıştığı çok belliydi. O güne kadar alkol almadığını bildiğim kız, ki bazı zamanlarda bir şeyler içmek için onu zorladığım zamanlar olmuştu ve o hepsini büyük bir kararlılıkla reddetmişti, karşımdaki görüntülerde deyim yerindeyse 'sünger gibi' içiyordu.

 Beni asıl endişelendiren videolardaki çocuktu. Adının Melih olduğunu öğrendiğim insan müsveddesi! Madde kullandığı çok belliydi ve Selin ile fazla samimi duruyordu. Selin ilk videolarda yüz vermiyordu ama her bir videoda çocukla daha sarmaş dolaş görmeye başlamıştım. Görüntüyü yakınlaştırıp detaylıca baktığımda Çocuğun yuttuğu hapları fark ettim. Ve sonrasında Selin'e karşı hareketlerinin nasıl değiştiğini.... Aslında kendinde değildi. O, onun bunun çocuğu resmen Selinden faydalanmaya çalışıyordu. İzledikçe beynimden vurulmuşa döndüm. Çok şükür hastane raporlarında tecavüze rastlanılmadığını ama istismara uğradığına dair pek çok bulgu olduğunu söylemişti Ege. Metin amca her şeyi örtbas ettirmiş. Sanırım hem Selin için hem de Melih ve Melis'in ailesinin baskılarından. Melih gibi karaktersiz bir evlat yetiştirdikleri için bile o aileye ağzıma geleni sayıp ortalığı dağıtmak isterdim ama kızlarının yaşamını kaybetmesi, hele ki oğullarının ihmali ile, onlara en acı ders olmuştur herhalde... İzlediğim son videoda Melis denizin içinde ayağını tutup çırpınırken Selin ona yardım etmeye çalışıyordu. Tam elini tutup onu çekecek derken Melih giriyordu devreye. Selin'i başından asılarak denizin içine batırıyordu. Onu o halde izlemek ve bir şey yapamıyor olmak... Şuursuz çocuk Selin'in ölümüne de sebep olabilirdi! Melis can havliyle Melih'in koluna tutunmaya çalışınca Selin elinden kurtulmuştu. Ama Melis'e yardım etmek yerine kıyıya yüzüp koşarak oradan uzaklaşmıştı. Çok korkmuş görünüyordu ve hareketlerine bakacak olursak pek de kendinde değildi. Yaşadığı panikle nasıl koşturduysa yazdan beri bize anlatılan o meşhur kaza gerçekleşmişti. Çarpan arabanın etkisi ile yolun diğer tarafına savrulmuştu Selin. Kafasını asfalta çarpmasının etkisi ile amnezi yaşadığı yazıyormuş raporunda... Ve biz şimdi Selin'i o, onun bunun çocuğu ile yüzleştiriyorduk! Bir de herif gelmiş pişkin pişkin karşımıza çıkıyor! Şaka gibi!

SELİN (Tamamlandı) #WATTYS2019Where stories live. Discover now