Kapitel 1 - del 2

247 4 2
                                    

                                     

          Julias perspektiv

Nu är vi framme vid Studion. De är vi två och ca 5 till. Plötsligt börjar tjejerna skrika och ut kommer Felix och Oscar. Jag börjar skrika av lycka, och springer fram till Oscar.

        Lexies perspektiv

Alla börjar skrika för 2 killar kommer utfrån en dörr. Den ena känner jag igen frånn bilden som Julia visade för mig, det borde vara Oscar.

Den andra vet jag inte vem det är. Jag ställer mig en bit bort för att vänta på Julia. En stund senare ropar Julia att jag ska komma och börjar gå mot dem. 

När hon fått sina bilder, säger vi "Hejdå" till Oscar och han jag har för mig heter Omar. Vi börjar gå hemåt tills vi blir stoppade av två killar.

       Felix perspektiv

När Oscar ooch jag går ut står det några Foooers utanför, dem börjar skrika och springa fram emot oss, förutom en tjej som står lite längre bak. Efter ett tag ropar en av tjejerna på hon som står lie längre bak att hon ska komma och hon börjar sakta gå mot dem. När alla fått bild går jag till Oscar som håller på att ta kort med hon som ropade på den andra tjejen att komma.

Efter ett tag säger vi "Hejdå" till de båda tjejerna. Och vi går in till Studion för att hämta väskorna. Vi börjar gå hem mot Oscar för jag ska sova över hos honom. Efter ett tag ser vi 2 bekanta tjejer framför oss. Vi bestämmer oss för att gå fram till dem.

"Tja!" sa jag och Oscar och tjejerna vänder sig om. Den ena tjejen med långt blont hår börjar skrika och tjejen med långt ljusbrunt hår bara kollade på oss. "Vart ska ni då?" frågade Oscar. Eftersom tjejen med blont hår stod och gapade fick tjejen med ljusbrunt svara " Hem till Julia". "Ska vi ta följe en bit?". "visst" svarade tjejen med ljusbrunt hår.

 Lexies perspektiv

Vi började gå Julia och Oscar var aldrig tysta. Men mellan mig och Omar det stelt. Efter en stund frågade han "vad heter du?"

"Lexie" . Jag skulle precis fråga vad han heter men då stog vi utanför Julias hus. "  Hejdå" sa Oscar och gav Julia en kram och vinkade till mig

--------------------------------------------------------------------------------------------

Kapitel 1- del 2 

kommentera vad ni tycker :)

Du är den jag behöver,du och ingen annan. f.sWhere stories live. Discover now