*30

11 2 0
                                    

Zapojil jsem do hry první prst a pomalinku jej do ní zasouval a hned po něm druhý.

,,Yoongi~" Zasténala.

Rukama mi naszvela hlavu dokud  jsem se nepříbliž k jejím rtům. Začala mě okamžitě líbat a posadila se, pak se vyhoupla nade mě a hned mi sundala boxerky, můj kamarád stál v pozoru.

Mae ho chytla do ruky, jazykem si přejela přes rty a strčila jej du úst, byl to skvělí pocit. Ruku jsem si opřel o její rameno a užíval si to. Když Mae jemně přitlačila a zrychlila tempo tak jsem se začal bát, že bych se mohl udělat a proto jsem ji radši zastavil.

Mae se na mě lišácky usmála. ,,Ale copák?," věděla přesně, co je.

Trochu drsněji jsem ji hodil pod sebe, roztáhl ji nohy a konečně zasunul. Ruce jsem měl opřené o postel a Mae se držela mě a vždy když jsem ho do ní zasunul zesílila stisk.

Vysunul jsem ho a lehl si na záda, Mae si sedla chytla můj penis a pomalu ho do sebe zasouvala, byla tak uzká, že jsem se do ní sotva vlezl. Ruce měla na mém hrudníku a houpala se nahoru a dolů.

Držel jsem ji kolem pasu a posouval jsem si ji. Začal jsem cítit, že už budu. Mae taky sténala víc a víc. Musel jsem převzít velení. Zrychlil jsem tempo.

,,Vydrž lásko, uděláme se spolu. " Zašeptal jsem ji do ouška, hned si mě rukama přiblížila a začala mě líbat.

Blížil jsem se ke konci a zasténal jsem. Mae mi zaryla nehty do zad a udělala se, její stén se ozýval v pokoji ještě hodně dlouho. O chvíli později jsem ho vysunul a vyatříkal se ji na bříško. Vyčerpaně jsem lehl na postel a podal Mae kapeaníček ať si to ze sebe může utřít.

Oba jsme leželi a hlasitě vydechovali. Když jsem se potom otočil už spinkala. Musel jsem se držet, abych ji zase... No radši jsem ji přikryl a šel se osprchovat.

••Depression because of you••Where stories live. Discover now