*29

14 2 0
                                    

Nemohl jsem se vynadívat, chtěl jsem ji a to hodně. Začal jsem ji náruživě líbat a Mae ochotně spolupracovala, trochu mě zaskočilo, když se mi snažila rozepnout džíny.

Nejspíš chtěla aby jsme byli varovnaní. Netrvalo to dlouho a sundal jsem si je sám.

Najednou se Mae ocitla nahoře, ruce si opřela o mou hruď a líbala mě na krku, pak se přesunula na hruď a když mi rukou přes rozkrok málem jsem zešílel. Cítil jsem, jak se mi po celém těle rozjela husí kůže, jakoby byli její doteky tisíckrát znásobeny.

Když na moment přestala myslel jsem, že to nevydržím. Chytl jsem ji za pas a posadil se Mae mi seděla na klíně a usmívala se na mě.

Její oči mi řekli víc, než slova. Rukama mi prohrábla vlasy. ,,Miluji tě." Zašeptal jsem. Mae se na mě chvíli jen dívala, oči se jí naplnily slzami a když ji jedna začala stékat po tváři dodala:,,Miluji tě Yoongi." Políbila mě a sama si rozepnula podprsenku, začala se naklánět, čímž mě donutila si lehnout.

Její ruka byla zaneprázdněna mým rozkrokem, už jsem chtěl aby ten zbytečný kus hadru sundala.

Musel jsem to vzít do svých rukou hbytě jsem Mae přesunul pod sebe, rukou jsem ji přejížděl po vnitřní straně stehen a pomalinku se přibližoval ke kalhotkám. Konečně jsem se dostal, kam jsem chtěl. Nejradši bych ji je roztrhl, ale chci ji taky trochu potrápit, tak jako ona mě.

Prstem jsem ji přejížděl přes její klitoris. To byl ten moment, kdy patřila jen mě, mohl jsem dělat, co jsem chtěl. Nemohl jsem si pomoct  a začal jsem sjíždět níž a níž dokud jsem se nezastavil o lem kalhotek. Musel jsem to udělat, rukama jsem ji přejel přes stehna a roztáhl ji více nohy a rouzrhl ten nepotřebný hadr.

,,Krasa." Konečně jsem ji mohl ochutnat. Jazykem jsem si hrál s její mušličkou, pokračoval jsem tak dlouho dokud jsem neuslyšel první zastétání.

Jednou rukou jsem si přidržoval její nohy a druhá byla zaneprázdněna prsami. Mae zaryla svoje ruce do mých vlasů a hlasitě vydechovala.

,,Chci aby ses mi udělala."

••Depression because of you••Where stories live. Discover now