Chapter 8. -Not Likely

4.1K 196 8
                                    

Song pre túto časť: 

One Direction- Strong

The Fray- Never Say Never

Imagine Dregons- Demons

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pohľad Justina... 

Zovrel som volant až tak silno, že mi obeleli hánky. 

Nenávidí ma tak veľmi, že chce újsť vždy keď dostane nejakú šancu na únik? 

Skúmal som krásne, spiace, opité dievča sediace na strane spolujazdca. Viem že sa ma opýtala či ju skutočne ľúbim len preto, že bola opitá. Nikdy by sa to neopýtala, keby bola triezva.

Pretože sa ťa bojí. 

Pri pomyslení že sa ma iné ľudské bytosti boja mi žilami koluje vzrušenie. Cítim sa silný a milujem to. 

Zacvakol som zuby skúšajúc zastaviť moje myšlienky. Demóni vo mne vybuchli a chceli aby som ju zobudil a začal na ňu ziapať aby ušla preč. 

Pokúšal som sa ich skrotiť mysliac pri tom na jej krásu a perfektnosť. V okamihu kedy konečne ukázala súcit a bol to intímny moment ktorý sme spolu zdielali. Rozhodne bol môj obľúbený. Spôsobom akým sa ma dotkla, ako jej krásne prsty behajú po mne som pocítil ako môj "kamarát" prudko rastie. 

Posunul som sa v sedačke, pretože mi moje nohavice boli čím ďalej tým viac tesnejšie.

Zastavili sm ena príjazdovej cestičke a ja som vyšiel z auta, prebehol na stranu de sedela Brooke a vyniesol ju z auta na rukách ako nevestu. Jej blond vlasy sa kaskádovito rozložili po mojej ruke a trochu sa posunula čo zapríčinilo že sa jej ruky dali v päsť a držali sa mi trička. 

Dvere som rozkopol, nemal som čas ich odomykať keď som utekal von v haldách hnevu hľadať Brooke. Položil som ju na pohovku, avšak nie do mojej izby takže som ju mohol sledovať tu. 

Vedel som, že musím pre ňu vymyslieť trest. Už vedela že jej správanie bolo neprijateľné. Istotne sa budem tešiť z pozerania sa na jej utrpenie v dlaniach mojich rúk. Jej krik, že ona je moja a nikoho iného. Žiadneho sprostého kokota s ktorým bola v bare. 

Zhlboka som sa nadýchol spomínajúc ako sa s ňou ten chorý bastard smial a jej ruky obmotané okolo jeho pásu. Ale okolonosti boli iné, mohol som zmlátiť to hovno. Dopustil som, aby sa k nej dostal tak blízko a dopustil som, aby sa dotkol môjho dievčaťa.

Položil som jej vankúš pod hlavu a opatrne prestrel deku cez jej chvejúce sa telo. Jej hlava bola vo veľmi nepohodlnej polohe, takže som ju premiestnil na inú pohovku, sadol si a položil jej hlavu do môjho lona. 

Jej vlasy sa roztiahli za ňu čiže spočívali na mojich nohách, takže som vzal ich konce a začal sa s nimi hrať. Schmatol som ovládač, zapol TV a začal pozerať nejakú ďalšiu kokotskú reality šou o dvoch gay-och, ktorý skúšali stanoviť nejakým dievčatám štýl obliekania. 

Úplná pičovina. 

Povzdychol som si a stlačil ďalšie kanál. Práve tam prebiehali novinky, chcieť dostať čo najviac ľudí do pozoru. 

"Občania New Yourk-u, Brooke Santilli je stále nezvestná. Náš tím sa ju stále pokúša vyhľadať, ale my myslíme, že to spravil gang zo západnej strany mesta. Dúfame, že každý bude mať oči otvorené. Vráťme sa späť ku Phil-ovi." povedala reportérka a na obrazovku naskočila fotka Brooke. 

CLAIMED (JBFF-preklad)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن