Chapter 41.

2K 83 40
                                    

Song pre túto časť: 

One Direction- They Don't Know About US

John Legend- All of me

Justin Bieber- One Life

------------------------------

Pohľad Brooke... 

"ČO?" Šokovaný hlas zaznel spoza nás, a v ten moment sa mi zastavilo srdce. 

Nohy mi strnuli a v ústach mi vyschlo. Nepočula som o koho hlas ide, ale dúfala som a priala si, že to nebol Justin. Oči sa mi rozšírili pri pohľade na Dava, ktorý sa pozeral ponad moje rameno. 

"Hej Daniel." povedal, zdvíhajúc ruku na pozdrav. Vyfúkla som uvoľnený povzdych, otáčajúc sa, vidiac Danielovu zranenú a zmätenú tvár. Prečo bol rozčúlený? 

"Ahoj." vydýchla som, posielajúc mu úsmev. Jeho obočie sa spojilo dokopy, uprene na mňa hľadiac.

"Ty miluješ Justina?" spýtal sa. Teraz som sa zamračila ja, pozerajúc sa neho vtipným pohľadom.

"Uh, áno?" povedala som, znejúc to viac ako otázka. Jeho oči klesli ešte viac, a jeho plecia tiež. "Čo sa deje?" spýtala som sa.

"Nič, um, len som prekvapený." striasol sa, ale mohla som povedať, že v tom bolo niečo viac. Myslel si, že to je nesprávne keď ho milujem? Na začiatku som si to myslela tiež, ale dospela som k láske k nemu a nie je tu nič, čo by to mohlo zmeniť. Justin by musel spraviť niečo neodpustiteľné, a dúfam, že sa to nestane.

"Oh." vo vzduchu nastalo trápne ticho. Daniel sa pozeral priamo na mňa, jeho oči vírilo tak veľa emócií. Dave sa rozhýbal, vypúšťajúc hlasný piskot.

Urobila som krok späť, takže som stála vedľa Dave. Pozrel sa dolu na mňa predtým ako sa pozrel na Daniela.

"Yo Daniel, môžem sa s tebou minútku porozprávať?" Dave ukázal hlavou k rohu. Daniel prikývol a začal kráčať tam.

Dave ma objal a pobozkal ma jemne na líce. "Uvidíme sa čoskoro." 

"Ahoj." povedala som potichu, pozerajúc sa na dvoch mužov odchádzajúcich preč. Povzdychla som si, obzerajúc sa po miestnosti za známymi tvárami. Konečne som zbadala Justinove nadýchané hnedé vlasy, smejúc sa s Tylerom. Vyzeral byť naozaj šťastný, a táto scéna mi na tvári vytvorila úsmev. 

Prešla som ku nim dvom, stavajú sa vedľa Justina. Okamžite si všimol moju prítomnosť, posielajúc mi úsmev a prehodiac si cez moje plece ruku. 

"Hej kitten." dal mi pusu na líce. Položila som si hlavu na jeho rameno, tešiac sa z tepla, ktoré z neho vychádzalo. Pritiahol si ma bližšie, vypúšťajúc z úst smiech. 

"Awwww." doberal si nás Tyler, vrtiac prstom. Justin ho po ňom hravo buchol, prekrúcajúc jeho čokoládovo hnedé oči. 

"Princezná, prečo sa nejdeš rozprávať so svojimi novými priateľmi, chcem niečo povedať Tylerovi." povedal Justin, búchajúc ma rukou po chrbte. 

"Čo mu chceš povedať?" spýtala som sa nedôverčivo. Justin sa len usmial, potriasajúc hlavou. 

"Čoskoro to budeš vedieť, darling." uškrnul sa. Žmurkol na mňa ľavým okom, tlačiac ma dopredu. Prižmúrila som na neho oči, a začala som sa obhliadať po miestnosti.

Veľa z členov gangu bolo preč- počítajúc do toho Petra, Michaela a Ellu- nechávajúc ma tu stáť osamote. Povzdychla som si, Daniel a Dave opustili roh, a nemala som poňatia kde sú. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 23, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

CLAIMED (JBFF-preklad)Where stories live. Discover now