Chapter 32

2.5K 138 25
                                    

Song pre túto časť

Hoobastank- The Reason 

One Direction- Still The One 

--------------------------------------

Pohľad Brooke... 

"Ja tiež, jednoducho si len sadni späť a relaxuj pokým budem riešiť Brandonov problém." zamumlal mi Justin do vlasov. Jemne som prikývla do jeho hrude, plne relaxujúc pod jeho dotykom. 

Stále som Justinovi úplne neodpustila, čo ja viem, či by mi dokázal klamať. Neverím mu a viem, že on mne tiež neverí ani štipku. Sadli sme si späť do našich sedačiek a Virginia si začínali byť vedomá našej prítomnosti.

"Kde ste vy dvaja boli?" podozrivo sa spýtala. Mykla som plecami, pozerajúc sa druhým smerom ako bola. Bože, neznášam ju. Prečo sa vždy stará do mojich a Justinových vecí? 

"Nie je to kurva tvoja vec." odvrkol Justin. Virginia sa nahnevala, odvracajúc sa od neho. "Hlúpa kurva." zamumlal si Justin sám pre seba. 

Povzdychla som si, zatvárajúc oči. Naozaj som chcela len aby som sa čo najskôr ako sa dá dostala z tohto lietadla. Justin bol rozrušený, Virginia bola odporná a ja som bola náladová.

Sme ako dream tím, ak tomu rozumieš. 

"Dávajte pozor cestujúci, lietadlo o malú chvíľu pristáva. Prosím zapnite si svoje bezpečnostné pásy." Predtým ako som mohla uchopiť látku môjho bezpečnostného pásu, už sa cezo mňa nakláňal Justin a robil to.

"Vieš, vedela by som to spraviť aj sama." skrčila som nad ním obočím.

"Len predčasné opatrenia." žmurkol na mňa. Uši ma začínali bolieť z toho tlaku vzduchu, takže som párkrát prehltla.

"Oh môj bože! Bolia ma uši!" zafňukala Virginia. 

"Yeah, no mňa bolia oči keď sa na teba pozerám, ale kurva vidíš, že by som sa sťažoval?" vyštekol na ňu Justin. Zahryzla som si do pery, dusiac môj smiech. 

Lietadlo hladko pristálo na zemi, a lietadlom sa ozvalo pár dojemných šepkaní. Justin sa rýchlo postavil, kladúc dlaň na môj chrbát, tlačiac ma dopredu. Stáli sme v uličke, čakajúc v rade, ktorý vychádzal z lietadla. 

Muž vedľa nás sa natiahol a pokúšal sa schmatnúť jeho kufor z hornej poličky. Dal ho dola a náhodou ma pritom udrel do hlavy. 

"Ouch." zamumlala som, hladiac si temeno hlavy. 

"Oh môj bože, prepáčte mi!" Mužovo oči sa rozšírili.

"Kurva čo ju po tom!" vyštekol na neho Justin. Pár hláv sa na nás otočilo. Justin mal zaťatú čelusť. 

"Ja- ja ospravedlňujem sa, ne- nechcel som!" koktal.

"Si v poriadku bejby?" spýtal sa ma Justin.

"Fajn." zašepkala som. Otočila som sa na chlapa, "nemusíte sa ospravedlňovať, bola to len nehoda." Horúčkovito prikývol, ponáhľajúc sa z lietadla. 

"Naozaj sa potrebuješ upokojiť." povedala som Justinovi. Prekrútil očami, prekrižujúc svoje ruky cez jeho mohutnú hruď. 

"Bol nemotorné malé hovno a zaslúžil si to." zahundral.

"Ospravedlnil sa a ty si spravil scénu, ktorá nebola nevyhnutná." vynadala som mu. Ústami šklbol do strán a náhle ma obišiel a vyšiel z lietadla. 

CLAIMED (JBFF-preklad)Where stories live. Discover now