Chapter 26

3.3K 137 28
                                    

Song pre túto časť: 

Justin Bieber- All That Matters 

Hunter Hayes- A Thing About You

---------------------------------------------

Pohľad Brooke... 

"V ktorom rezorte sme ubytovaný?" spýtala som sa Justina ako sme vchádzali do taxíku.

"Boardwalk Villas. Znie to pekne." odvetil. Prikývla som,listujúc v knihe Disney World Travel Guide,ktorú Justin kúpil na letisku.

"Justin to je jeden z najdrahších." zhíkla som. Mykol plecami,opierajúc sa chrbtom do sedačky. Vtiahla som si pery dovnútra úst,zadržiavajúc úsmev. Toto všetko bolo od neho neuveriteľne zlaté.

"Ďakujem ti." zašepkala som. Uškrnul sa a tým ukázal jeho žiarivé biele zuby. Jeho navlhčené pery spočinuly na tých mojich a čelom sa oprel o to moje.

"Milujem ťa." zamrmlal. Zahryzla som si do pery predtým ako som jemne priložila svoje pery na jeho krk. Odtiahol sa s prekvapeným pohľadom v jeho hnedých očiach. 

"Za čo to bolo?" prefíkane sa spýtal. 

"Len ti ďakujem." začervenala som sa. Skryla som si tvár do dlaní,čiastočne ľutujúc môj skutok. 

Justin mi odtiahol ruky z tváre a položil si ma do jeho lona. Objatím ma uväznil v jeho rukách a zaboril si nos do môjho krku. 

"Si tak...Dokonalá." vydýchol. "Neviem ako som mohol mať také šťastie. Mohol som skončiť s nejakou lúzerkou,ale pozri sa na seba,si všetko čo som kedy chcel." 

Jemne som sa zasmiala,položiac hlavu na jeho hruď. Bolo to extrémne neuveriteľné,pretože som bola "všetko čo kedy chcel" a on je to čo chcem ja. 

Zmenil sa,veľmi

Taxík zastavil pred 3 krásnymi budovami. Justin mu dal peniaze a ja som poďakovala vodičovi. Justin ma pevne držal za ruku a ťahal ma do haly. 

"Jedna izbe pre McCanna." Justin oznámil chlapcovi stojacemu za pultom. Prikývol,klikajúc pár krát myšou do počítača.

"Ahh,horné poschodie,izba 256." usmial sa. Justin spojil pery do pevnej linky a poslal mu rýchle prikývnutie. Ja som mu na druhej strane poslala horúci úsmev,rýchlo mu ďakujúc. 

"Bože prečo musíš byť taká krásna?" zastonal Justin. Trochu som sa zachichotala,hravo pretáčajúc očami.

"Prečo musíš byť taký drzý?" odporovala som. Uškrnul sa na mňa,položiac jeho pery na tie moje v sladkom bozku. Jeho pery sa opäť začali pohybovať oproti mojim,tlačiac ma do výťahu. 

"Pobozkaj ma." žiadal,takže som začala pohybovať perami oproti jeho. Zastonal,objímajúc ma okolo pásu. 

"Do riti,milujem ťa tak veľmi." zamrmlal mi opäť do úst. Opäť priložil svoje pery na moje,rozkrokom pevne udierajúc oproti môjmu. 

"J-Justin prestaň." zašepkala som. Odtiahol sa so zamilovaným pohľadom v jeho očiach.

"Tento trip bude úžasný." vydýchol,posielajúc mi úsmev. "Ver mi." 

Prechádzali sme dolu chodbou ruka v ruke,konečne dosahujúc izbu 256. Justin odomkol dvere a zdvihol oba naše kufre,pokiaľ som nemohla nabrať dych. 

"Je to tak krásne." chrlila som. Steny boli krémovej farby a v strede bola obrovská posteľ. Boli na nej tmavo modré obliečky a vankúše,na ktorých boli malé budovy. Kúpeľňa vyzerala ako filmová hviezda so sklenenou sprchou a obrovským umývadlom. 

CLAIMED (JBFF-preklad)Where stories live. Discover now