Chapter 14.

3.5K 157 5
                                    

Song pre túto časť: 

Taylor Swift- Change

Gotye- Somebody That I Used To Know

Avicii- Hey Brother 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pohľad Brooke... 

Justin a ja sme prešli dolu schodmi,ktoré viedli z toaliet a vrátili sme sa naspäť za Jessicou a Blakom. Blake sa najprv pozrel na naše prepletené prsty a potom na mňa zagánil. 

"Hey,Brooke môžem s tebou pár sekúnd hovoriť?" Blake nahodil falošný úsmev a prosiac sa pozrel na Justina.

Len mykol plecami,ale pozrel sa na mňa potom čo som po ňom hodila tvrdý pohľad plný strachu.

"Nie-nie,to nie je potrebné. Justin a ja ideme tancovať takže uh ahoj." Snažila som sa chytiť Justinovu ruku,ale potiahol ma naspäť. Hodil po mne pohľad,ktorý hovoril 'čo bolo v tom martini čo si pila'. Poslala som mu prosiaci pohľad,ale nezachytil ho. 

"Môžem počkať." povedal a hodil na mňa úsmev. Priala som si aby som ho v tomto momente mohla zhodiť na zem a udierať ho. 

Váhavo som prešla ku Blakovi a kráčala za ním cez dav. 

Predtým ako som stratila Justina z dohľadu som sa otočila a perami mu naznačila 'pomôž mi'. Oči sa mu rozšírili a rozbehol sa ku mne,ale bol stiahnutý do davu. 

Pár krát som zakopla,pretože moju myseľ zatienil strach. Ak som sa niečo naučila od Justina,tak je to že vie vycítiť strach,takže Blake to bude vedieť tiež. 

"V poriadku Brooke,dovoľ mi povedať ti jednu maličkosť." začal Blake v minúte ako sme zastavili vonku pred barom. 

Zazrela som po ňom a postavila sa rovno. Snažila som sa vyzerať zastrašujúco-aspoň tak zastrašujúco ako som ^to len vedela.

"Justin je vodca nášho gangu. Nemôžeme mu dovoliť aby si ho zmotala. Si hračka Brooke,nič viac-nič menej." zavrčal a ja som náhle v sebe pocítila hnev. 

"Narozdiel od teba,Justin vie byť aj dobrý človek." skríkla som. Blakove oči zbĺkli hnevom a ja som oľutovala to,že som zvýšila hlas. 

"Počúvaj ma ty malá kurva." Odpľul si a chytil ma jeho veľkými rukami pod krk. Zakašľala som a zúfalo som sa snažila chytiť jeho zápästia do mojich rúk. 

"Daj tie ruky z nej preč!" 

Blake ma okamžite pustil a ja som spadla na zem. Zakašľala som keď sa mi do pľúc konečne dostal vzduch. Keď som konečne zdvihla hlavu zo zeme,zbadala som Justina trieskajúc Blaka o stenu. 

Teraz si myslíte,že by som tam mala utekať ako typické priateľky a kričať "STOP!STOP!" . Určite nie,Blake si zaslúži každú štipku bolesti,ktorú mu Justin práve spôsobuje. 

Justin konečne pustil Blaka z jeho zovretia a on sa zložil na betón a zvracal krv. Od znechutenia sa mi zvraštil nos. Justin prikráčal ku mne,vzal ma do náručia a ja som si okolo jeho trupu obmotala nohy. 

"Si v poriadku dievčatko? Prepáč mi,mohol som vedieť že spraví niečo sprosté." zašepkal Justin a zaryl svoj nos do môjho krku. 

Srdce sa mi zachvelo a bez rozmýšľania som svoje prsty vplietla do jeho vlasov. 

"Som v pohode." 

Pozrel sa mi do očí a usmial sa slabo ma bozkávajúc na pery. Vrátila som naspäť svoje "tvrdé JA",stále chtiac neukázať mu žiadne náznaky. (dúfam že toto pochopíte lebo ako aj ja som z toho mierne v prdelke :D) 

CLAIMED (JBFF-preklad)Where stories live. Discover now