Chapter 27

2.6K 107 12
                                    

Song pre túto časť: 

Justin Bieber- Born To Be Somebody 

Enrique Iglesias- Finally Found You 

-----------------------------------

Pohľad Brooke... 

"Bejby, prečo utekáš?" kričal Justin. Pozrela som sa späť, videla som rozmazane. Nohy mi v rýchlom tempe opätovne búchali o chodník. 

"J-ja nemôžem zastaviť!" zakričala som. Zrýchlil jeho beh, zúfalo sa za mnou naťahujúc.

"Kitten, zastav!" 

"Nemôžem!" prehovorila som. Po tvári mi tiekli slzy. Čo sa deje? Prečo nemôžem prestať utekať? 

Odrazu som zakopla o vlastné nohy a moje telo opätovne dopadlo na zem. Necítila som žiadnu bolesť, ale z nejakého dôvodu som zakričala ako keby ma to bolelo.

Justin sa ku mne dohnal a pokľakol si vedľa mňa.

"Čo si si kurva myslela?! Budeš potrestaná tak hrozne, že budeš ľutovať, že si to niekedy spravila!" vyštekol Justin.

"J-ja netuším čo sa deje." zamumlala som, hlavou opretou o zem. Môj sluch sa stával nejasný a oči sa mi zatvárali. Slabo som počula Justinove výkriky z hrôzy, predtým ako sa mi úplne zatemnelo. 

Zhíkla som, vyskočiac z postele. Srdce mi bilo divo a hruď sa mi rýchlo dvíhala, tak ako ešte nikdy predtým. Justin sa vedľa mňa pomrvil, pokukujúc jedným okom.

"Kitten? Čo sa deje?" Sadol si, pretierajúc si oči. Jeho hlas bol chrapľavý a som si celkom istá, že stále ma nevidí poriadne. 

"Nočná mora." zašepkala som. Obrázky z úteku a Justinovho strachu- jednak zlosť - preblikávali cez moju hlavu. 

"Chceš o tom hovoriť?" spýtal sa. Oprel sa o čelo posteli a mňa stiahol na jeho nohy. Hlava mi okamžite spočinula na jeho horúcom tele a nohy som si dala na bok. 

"U-utiekla som preč." Justin zbystril pozornosť nad mojimi slovami. "Ale nerobila som to z vlastnej vôle. Jednoducho som nemohla prestať utekať. Kričal si stoj, ale n-nemohla som." trošku som sa zadrhla a oči sa mi napĺňali slzami. Pobozkal ma na líce, pokúšajúc sa ma utešiť. 

"A potom som spadla a ty si začal kričať o tom ako ma hrozne potrestáš. Ale potom som začala strácať vedomie a ty si kričal moje meno. A potom som sa zobudila." zakončila som. Na moment zavrel oči predtým ako ich opäť otvoril. Mohla som v nich vidieť miernu iskru, ktorá vo mne okamžite vyvolala lepší pocit.

"Prečo si nemohla zastaviť?" spýtal sa. 

"Neviem. Skúšala som to, pretože si išiel ku mne, ale moje nohy stále išli." Na moment sa zamračil, ale potom sa sladko usmial.

"Nemaj obavy Kitten, som oveľa rýchlejší ako si ty kedykoľvek v živote bola." Snažil sa nesmiať na jeho vtipe- ale zlyhal.

"Uh nerada by som ťa rozbila, ale som pekne rýchla." odpapuľovala som mu a on len zvraštil obočie.

"Je to tak?" spýtal sa. Dychtivo som prikývla, oblizujúc si pery.

"Niekedy si dáme závod bejby. Ale teraz poďme spať, yeah?" navrhol, pomykajúc sa, takže sme sa ocitli v ležiacej pozícii. Usmiala som sa, túliac sa k jeho extrémne horúcej, nahej hrudi. Bolo to perfektné ako ma Justin dokázal povzbudiť za tak krátky čas.

CLAIMED (JBFF-preklad)Where stories live. Discover now