Chapter 36

2.3K 158 25
                                    

Song pre túto časť:

One Direction- Better Than Words

Matt Nathanson- Come On Get Higher

The Script- Talk You Down

------------------------------------

Pohľad Brooke...

Moje výhľad bol blokovaný Justinovým chrbtom, ale podarilo sa mi nahliadnuť hlavou cez jeho plece, vidiac výraz v tvári jeho otca. Jeremy vyzeral byť ohromený, pomaly zdvíhajúc ruky na obranu. Justinova druhá ruka na moment za jeho chrbtom zamávala, chytajúc moju ruku, uisťujúc sa, že som stále za ním.

"Mal by som pochváliť vašu tímovú prácu, ale toto je nezdvorilé." vypľul Jeremy a ja som si nemohla pomôcť, ale prekrútila som očami. Z toho, čo som počula od Justina, Jeremy nikdy nebol v jeho detstve, takže prečo by ho mal rešpektovať?

"Toto je to prečo som mal prísť na toto vyjebané stretnutie. Nikdy by som sa nestal časťou tvojho gangu a myslím si, že to už vieš." povedal Justin. Potriasol hlavou a zaťal päste pozdĺž svojho tela. Chcela som niečo spraviť, chcela som pomôcť Justinovi. Ale vedela som, že by som samú seba dostala do problémov ak by som sa pokúšala zasiahnuť.

"Mám nejakého informácie, ktoré by si chcel vedieť." uškrnul sa Jeremy a Justinova zbraň klesla.

"Čo je to?" zavrčal Justin. Nevedela som či si Jeremy len nerobí srandu alebo či má nejaké tajomstvo, ktorým bude Justina vydržiavať.

"Tvoja matka pre teba skrýva niečo veľmi sentimentálne."

Položila som ruka na Justinov chrbát, vidiac ako ho trasie hnevom. Každú sekundu mi srdce bilo rýchlejšie a rýchlejšie. Naozaj som dúfala, že sa Justin nezloží.

"A čo to má byť?" z Justinovho hrdla vyšlo zavrčanie. Jeho zovretie okolo zbrane zosilnelo a ja som dúfala, že nestlačí náhodou spúšť.

"Nie je mojou povinnosťou hovoriť ti to..." Jeremy si držal na tvári úsmev, hravo sa pozerajúc preč.

A to bolo to keď Justin vybuchol.

Zbraň spadla na zem a ďalšiu vec čo som si všimla bolo to ako bol Jeremy opretý o stenu a jeho golier bol pevne zovretý v Justinových rukách. Justin udrel Jeremyho telo pár krát o stenu predtým ako ho zdvihol nad hlavu.

"Čo kurva skrýva." zakričal Justin, zdvíhajúc koleno hore a kopajúc Jeremyho do brucha.

"To- to sa musíš spýtať j-jej." Jeremy sa drhol, vypľúvajúc krv na zem. Justin pustil jeho telo, dávajúc mu posledný kopanec do brucha.

"Oh, a nikdy by som sa nepripojil k tebe a tvojmu hlúpemu gangu." povedal Justin predtým ako mi dal pokyn aby som ho nasledovala von z miestnosti.

Rýchlo som kráčala aby som ho dostihla, ale niečo mi chytilo členok. Pozrela som sa dolu vidiac Jeremyho pozerajúceho sa mi priamo do očí.

"Dávaj si pozor. Môže ti ublížiť ako ďalšiemu." Vytrhla som si členok z jeho zovretia, bežiac ku Justinovi, ktorý stál pri dverách. Keď som sa k nemu dostala, okamžite ma schmatol za zápästie, ťahajúc ma von z miestnosti. Popod nos si mumlal nadávky a jeho zovretie na mojom zápästí bolo silnejšie každým slovom, ktoré povedal.

Chcela som si vytrhnúť zápästie z jeho zovretia, ale vedela som, že je práve teraz labilný a nasratý. Vyšli sme von a konečne mi Justin pustil ruku aby som mohla nastúpiť do auta. Prešiel okolo, hodiac sa do sedačky.

CLAIMED (JBFF-preklad)Where stories live. Discover now