Chapter 21

3.3K 133 7
                                    

Song pre túto časť: 

Drake- Find Your Love 

Bruno Mars- Moonshine 

----------------------------------------

Pohľad Brooke... 

"Zobuď sa Kitten." zakričal nejaký hlas a niekto si na mňa ľahol. Zastonala som,pokúšajúc sa ho zo mňa zhodiť. 

"Čoskoro pôjdeme vyzdvihnúť toho malého fagana." Justin zavtipkoval,pobozkajúc ma viac krát na líce. 

"Ona nie je fagan." zachichotala som sa,otvárajúc oči,ktoré hneď zbadali tie jeho čokoládové. Postavila som sa z postele pretiahnuc svoje ruky,čím mi popukalo v chrbte. 

"No teraz keď si už zdvihla tvoj lenivý zadok." žmurkol a jemne ma buchol po zadku. Zhíkla som,otáčajúc sa na neho. Smial sa na tom,ako som rýchlo utekala do kúpelne. 

"Môžeš utiecť,ale nemôžeš sa schovať!" srandoval,mykajúc kľučkou na dverách. Prekrútila som očami a na tvári sa mi zjavil úsmev. Skočila som do sprchy,rýchlo umývajúc vlasy a telo predtým ako som vyšla a osušila sa. Obliekla som si tmavé džínsy a svetlo ružové tričko so zelenými,čiernymi a bielymi kvetmi na ňom. Pokrčila som plecami nad Justinovou bundou a postavila sa pred zrkadlo. 

Bola som bledá a vyzerala som unavene. Povzdychla som si,vyťahujúc môj BB cream. Dala som si na tvár malé botky predtým ako som ich roztrela. Okamžite som sa usmiala,make up zakrýval moje malé nedostatky,takže pleť vyzerala dokonalejšia. Opatrne som si vytočila mihalnice predtým ako som na ne naniesla čiernu špirálu. Spravila som si ešte čiernu linku pod okom a odstúpila od zrkadla,usmievajúc sa na môj výzor. Rýchlo som si dala EOS a zišla dolu. 

"Kitten! Chceš sedadlá v prvej triede?" zvolal Justin z obývačky. Zmätene som sa zamračila a podišla som k nemu. 

"Čo?" 

"Naše letenky na Floridu." 

Konečne mi to docvaklo,dnes bol piatok,čo znamená,že zajtra odchádzame do Disney. 

"Oh môj bože. Potrebujem sa zbaliť!" zaplakala som,otáčajúc sa a chcela som utekať hore,ale Justin ma rýchlo vrátil naspäť. 

"Vždy som o krok pred tebou bejby." zahmkal,pobozkajúc mi líce. Usmiala som sa a prehla krk,takže som mala hlavu na jeho pleci. Začal sa kolísať,pohybujúc sa v malých kruhoch. 

"Na druhej strane oceánu,cez more,začínam zabúdať na spôsob,ako si sa na mňa teraz dívaš." začal jemne spievať a ja som tú pieseň nespoznávala. 

"Cez hory,po oblohe,potrebujem vidieť tvoju tvár a potrebujem sa ti dívať do očí. Cez búrku a cez mraky,hrbole na ceste a teraz hore nohami." Jeho prechádzali okolo môjho ucha a ja som zavrela oči,počúvajúc jeho krásny hlas. 

"Viem,že je to ťažké bejby,spať v noci,nerob si starosti,pretože všetko bude v poriadku,-adku,-adku bude v poriadku-adku." jeho hlas silnel,začínajúc si byť istý tými slovami. 

"Cez smútok,cez bitky,nerob si starosti,pretože všetko bude v poriadku-adku -adku bude v poriadku-adku." zastavil-k môjmu zdeseniu-a neobratne cúvol,takže mu pukli väzy. 

"J-je to ešte nedokončené,ja-" 

"Počkaj,toto si napísal ty?" Čumela som na neho a jemne som chytila jeho ruku. 

Nervózne sa zasmial, "yeah,píšem songy myslím." 

"Justin si úžasný. A povedz mi ako to je možné,že spievať takto!" povedala som a potriasla som nad ním hlavou. Buchla som ho do ruky a on si chytil ruku zo srandy,akože ho to bolelo. 

CLAIMED (JBFF-preklad)Where stories live. Discover now