Chapter 34

2.2K 151 26
                                    

Song pre túto časť: 

Coldplay- Clocks

Justin Timberlake- Not a Bad Thing 

-------------------------------------------------

Pohľad Brooke... 

Justin zaparkoval auto na Shaunovej príjazdovej ceste. Shaun už sedel na schode pred dverami s hlavou v dlaniach.

"Neseď tu ako hlupák a hýb sa!" zakričal Justin z vnútra auta. Shaun horúčkovito vstal, trochu sa kývajúc predtým ako si sadol na zadné sedačky auta. Delgato zavrtel chvostom, udierajúc ním do Shaunových rúk.

"Kde by sme mohli začať hľadať?" spýtal sa Shaun. Justin si prebehol rukou cez jeho perfektne upravené vlasy, cúvajúc z príjazdovej cesty. 

"Zájdem do mesta a potom pustím Delgata." Justin vyfúkol všetok vzduch, jeho čeľusť bola zaťatá. Váhavo som sa natiahla k lakťovej opierke, vyhľadávajú svojou rukou tú Justinovu. Pozrel sa dolu na moju ruku predtým ako sa mi pozrel do očí. Usmial sa, prepletajúc naše prsty. 

Vošli sme do malého mesta, Justin odbočil ku kraju cesty a zaparkoval. Shaun a ja sme vyšli z auta pokým Justin vybral Delgata zo zadného sedadla. 

"V poriadku, Brooke a ja budeme nasledovať Delgata pokiaľ sa ty Shaun nepoobzeráš neďaleko domu Kiery." zavelil Justin. Shaun prikývol, vykračujúc smerom k môjmu domu. Justin prehodil svoju ruku okolo môjho pásu, ťahajúc ma za Delgatom. Justin sa sklonil a z vrecka vytiahol ružové tričko.

"To je Kierine?" spýtala som sa, vraštiac obočie dokopy.

"Yeah, dal mi ho Shaun, takže Dalgato môže sledovať jej vôňu." vysvetlil mi Justin. Zamumlala som malé 'oh', prekrížiac si ruky na hrudi.

Delgato strčil hlavu do trička, párkrát ho čuchajúc. Zavrtel chvostom a začal štekať.

"Začína sa party." 

Delgato sa rozbehol po chodníku, labkami búchajúc o betón. Justin schmatol moju ruku, ťahajúc ma dole ulicou za ním.

"Spomaľ!" zasmiala som sa, zúfalo sa pokúšajúc držať krok s Justinovým tempom. Justin na okamžik hodil po mne pohľad, posielajúc mi úškľabok. 

Zabočili sme za roh kde ma ovial studený vietor a z tváre mi odfúkol vlasy. Delgato si sadol do stredu chodníka, vytrčiac ňufák do hora niečo čuchajúc. Justin položil svoju ruku na opasok svojich džín, nechávajúc svoju ruku na zbrani.

"P-prečo si si vzal svoju zbraň?" spýtala som sa, sajúc si spodnú peru do úst. Justin sa na mňa pozrel a jeho tvár zmäkla. Dal mi pusu na čelo a svoje ruky obmotal okolo môjho pásu.

"Len z bezpečnostných dôvodov. Na ochranu teba." vysvetlil Justin. Prikývla som, nechávajúc relaxovať svoje napäté svaly.

Opäť sme začali kráčať dolu ulicou, mysľou úplne inde. Zaujímalo by ma kde je Kiera teraz. Dúfam, že sa nedostala do problémov, čo keď povedala policajtom o Justinovi a Shaunovi? 

Zrazu som spadla na zem kolenami dopadajúc do tvrdej trávy podo mnou. Zasyčala som bolesťou, šúchajúc si rukami kolená.

"Si v poriadku?" zašepkal Justin. Pozrela som sa do ľava, zbadajúc jeho a Delgata ležiac na bruchu.

"Yeah." Prisunula som sa bližšie ku nim. "Prečo sme na zemi?" 

"Našli sme našeho utečenca." ušrnul sa Justin, ukazujúc na nízke dievča s dlhými hnedými vlasmi, ukrývajúc sa za veľkým stromom. "Veríš mi?" 

CLAIMED (JBFF-preklad)Where stories live. Discover now