Chapter 35

2.3K 150 23
                                    

Song pre túto časť: 

The Weeknd ft. Drake- Crew Love

Hoobstank- Crawling In The Dark 

---------------------------------------------

Pohľad Justina... 

Ležal som len tak v posteli, moje ruky jemne prechádzali cez Brookinu tvár. Moje myšlienky boli zahalené mojím skurveným otcom. Naozaj som nechcel ísť zajtra na to stretnutie, vlastne dnes, pretože bola okolo 3 hodiny ráno.

Bol som veľmi vďačný za fakt, že môžem vziať Brooke so sebou pre mnoho dôvodov. Prvý, nechcem ju nechať doma samú. Druhý, môže mi pomôcť kontrolovať agresivitu. A tretí, môžem ju ukázať na stretnutí.

Každý v otcovom gangu bol prasa, vlastniaci kurvy a štetky ako 'otrokyne'. Bolo to nechutné, vediac, že ich používali na vlastný účel. Brooke nebola taká. Samozrejme, bola divoká, ale na rozkošnej ceste. Áno, bola sexy, ale na vyhradenej ceste. Bola láskavá, starajúca sa, skromná, všetko čo na dievčati potrebujem.

Opäť som sa obtrel o jej líce predtým ako som si položil ruku na jej brucho. Prisunul som si ju bližšie- ak to bolo možné- túliac svoju tvár do jej krku. 

Každú minútu z dňa by som chcel byť v objatí s ňou. Robí ma lepším človekom, chce aby som bol lepším človekom.

Viem, že toto každý počul miliónkrát, ale cítim, že to musím ľuďom povedať. Každý hovorí, že nie je pre mňa dobrá a že je to štetka, ktorá ma nemiluje.

Ona je však ďaleko od toho. Je neistá a bojazlivá.

Som rád, že ju mám. Samozrejme, chcem aby ma milovala, ale viem, že je múdrejšia než aby mi spadla do náručia, pretože ju ja chcem.

Toto je dôvod prečo sa o ňu tak starám. V skutočnosti ona chcela aby som zostal s ňou. Viem, že sa pri mne zahrieva a všetko čo potrebujem robiť je byť trpezlivý a nič neunáhliť. 

Palcom som opäť prechádzal po Brookinom líci, cítiac aké teplo z tadiaľ vyžaruje. Vždy som medzi nami cítil elektrinu a len dúfam, že to cítila rovnako ako ja. Prisunul som si ju bližšie, obmotajúc obe ruky pevne okolo nej. Pritlačil som si ju na hruď, pritúliac svoju hlavu do jej krku. 

Čoskoro ma bude milovať, viem, že to tak bude.

Zavrel som oči a trpezlivo čakal kedy ma pohltí spánok. 

***

Zobudil som sa s rukou na hrudi a na to, že teplé telo opúšťalo moju stranu postele. Zastonal som, pokúšajúc sa dosiahnuť Brookino telo. Počul som tichý smiech a ruku položiacu na moju tvár. 

"Poďme Justin, vstávaj." sladký hlas Brooke mi narazil do ucha. Opäť som zastonal, schmatnúc jej ruku a trhnúc ju späť ku mne. 

"Tvoj telefón zabzučal a správa hlásila, že stretnutie je o 11." informovala ma Brooke. Znovu som zastonal, trúc si oči aby som už nebol ospalý.

"Aký je čas teraz?" spýtal som sa. Jej telo sa obratne otočilo a pozrela na hodiny, nemohol som si pomôcť, ale zízal som jej na zadok. (Ale shh, nehovorte jej to.) 

"9 hodín." usmial som sa, ťahajúc jej telo späť do ľahu. 

"Takže máme dve hodiny raja." uvažoval som, maznajúc ju v objatí.

"Naraňajkujeme sa, dáme sa dokopy a potom 20 minút jazdy, takže zdvihni ten svoj lenivý zadok." Brookina ruka ma hravo plesla po zadku, na čo som zhíkol.

CLAIMED (JBFF-preklad)Where stories live. Discover now