Chapter 22

2.8K 132 13
                                    

Song pre túto časť:

Justin Bieber ft. Drake- Right Here

Avicii ft. Aloe Black- Wake Me Up

---------------------------------------------

Pohľad Justina...

Spolu s Brandonom sme prešli cez mahagónové dvere do malej kaviarne. Okamžite mi do nosa udrela vôňa kávy. Sadli sme si za neobsadený stôl,čakajúc na čašníčku.

"Toto je také uvoľňujúce." povzdychol si Brandon. Prikývol som,bolo to naozaj upokojujúce. Nemal som obavy o moje dievča,pretože som vedel,že vedia,že je moja.

Energická brunetka konečne pribehla k nášmu stolu aj s nechutnou ceruzkou za jej uchom. Vyzerala konzervatívne a to ma naštvalo.

"Hey,čo si vy dvaja dáte?" usmiala sa. Jej hlas bol vysoký,čo vytvorilo,že som sa odtiahol. Od vtedy ako som našiel Brooke každé ďalšie dievča na svete sa mi zdalo otravné. Pred Brooke by som možno toto dievča pripútal k svojej posteli,no teraz už nie.

Teraz by som ju asi uškrtil jej vlastnou košeľou.

"Dám si jednu ľadovú kávu." usmial sa Brandon slušne.

Oči mi behali po menu,dokým som nezbadal obrázok nejakého karamelového farebného drinku so šľahačkou.

"Dal by som si toto." Ukázal som na ten obrázok.

"Karamelové mocha frappachino?" Ujasnila to. Bezstarostne som mykol plecami a ona odkráčala preč-no skôr odskákala.

"Si taký drzý na každého alebo to je len nejaký zvyk?" rýpal Brandon. Prekrútil som očami predtým ako som otvoril ústa.

"Pozri sa na ňu! Kurva vyzerá ako by bola v Sesame street.(pozn.autora-Sesame Street je tá relácia pre deti kde hral Elmo :D)" zahundral som a Brandon vybuchol smiechom.

"To si povedal len preto,že to nie je Brooke." doberal si ma. Jemne som sa usmiala,prekrútiac očami.

"Vaše drinky." Dievča doskákalo späť k nášmu stolu. Položila drink predo mňa s horúcim úsmevom. Zamračil som sa na ňu a ona sa na mňa šokovane pozrela. Možno bola z tých dievčatách,ktoré sa pchajú do riti každému chalanovi,ktorý sa jej páči.

Brandon jej poslal úsmev a poďakoval sa jej. Zachichotala sa-protivne-a obtočila si vlasy okolo prsta. Opäť sa oprela bokom o stôl skoro sediac na Brandonovy.

"Môžeš už odísť?" zastonal som. Poslala mi otravný pohľad,ale ja som na ňu len zazrel. Nafučane odpochodovala preč od stola.

"Dievčatá sú tak kurevsky otravné." zamrmlal som.

"Máš šťastie že si našiel Brooke eh? Som si istý,že je šidlo,ale tiež som si istý,že nie je otravná piča." priznal Brandon. Prikývol som a dal som si dúšok z drinku.

"Takže včera som sa rozprával s Danielom a myslí si,že by si mohol nájsť dievča (pozn.autora-dievča,ako tak,že ju unesie) ." Začal som vyťahovať otcov denník z mojej bundy. "Avšak ak má temný pocit. A v knihe sa hovorí,že dievča by mohla byť prípadne jeho,ale nie je to jeho spriaznená duša. Vieš čo to znamená?"

Brandon pomaly vzal knihu z mojich rúk a prstami prechádzal po slovách,ktoré si opakoval aby ich vedel pochopiť.

"Oh,chápem. Takže môže uniesť dievča,ale nemusí byť jeho spriaznená duša. Toto je dosť smutné a stane sa to pár ľúdom,ale kto vie,či sa môže do takéhoto dievčaťa zamilovať." vysvetlil Brandon.

CLAIMED (JBFF-preklad)Where stories live. Discover now