Chapter 38

2.3K 174 45
                                    

Song pre túto časť: 

Hoobastank- Crawling In The Dark

The Weeknd- The Fall

Taio Cruz- Break Your Heart 

--------------------------------------

Pohľad Brooke... 

Oči som mala stále otvorené; samú seba som nútila ich zavrieť no po chvíli som ich otvorila. Stále som sa hmýrila, vedela som, že nebudem spať celú noc. 

Justin vedľa mňa tvrdo spal, ruku mal obmotanú okolo mňa a nohy som mala zakliesnené medzi tými jeho.

Viem, že zajtra príde Kat a chcela som vyzerať pekne a živo. Ak nebudem vôbec spať, pravdepodobne budem vyzerať ako mŕtvola a žiadna vrstva make- upu to nedokáže zmeniť. 

Konečne som zavrela oči, pokúšajúc sa zaspať. Ale, nemohla som. V hlave mi vírili myšlienky, srdca ma bolelo, v hrdle som mala sucho a oči mi stále horeli. Chcela som sa ísť prejsť po čerstvom vzduchu, ale pravdepodobne by som skončila mŕtva kvôli Justinovej povahe. 

Natiahla som ruku dopredu a popadla som pohár, z ktorého som si dala veľký dúšok, spôsobujúc tým to, že som Justina pošteklila. Dúfala som, že sa nezobudí, pretože pravdepodobne mi bude hovoriť o tom, že som to nemala robiť. Justin mi vždy pripomína, že je 'tu pre mňa', ale niekedy potrebujem byť sama.

"Kitten?" ozval sa Justinov slabý hlas. Zadržala som dych predtým ako som sa mu otočila tvárou tvár. 

"Yeah?" zamrmlala som.

"Prosím ťa choď spať. Zajtra je veľký deň pre nás oboch a nemôžeš nechať aby tvoja myseľ ovládala celé tvoje telo." zašepkal Justin a jeho oči sa ligotali dokonca aj v tme.

"Nedá sa mi." odpovedala som mu. Justin si povzdychol, trejúc rukami môj chrbát a ramená. Jemne začal spievať tú pesničku, ktorú absolútne zbožňujem, takže som si nemohla pomôcť a usmiala som sa. 

"Aký dáš názov tejto pesničke?" spýtala som sa ho, pokladajúc hlavu opäť na jeho hruď. Justinova ruka prešla ku mojim vlasom, s ktorými sa jemne hral.

"Som si úplne istý odpoveďou, bude sa volať Be Alright." zasmial sa, dávajúc mi pusu na čelo. Tiež som sa zasmiala, konečne relaxujúc. 

"Ďakujem ti, Justin." zašepkala som. Oči sa mi zavreli a moja ruka vyhľadala Justina pod prikrývkou. Preplietla som naše prsty a obe naše ruky som si položila pod bradu. 

"Do riti, milujem ťa tak skurvene veľmi až to bolí." Justin potriasol hlavou, pritúliac sa ku mne.

"A to je zlé?" doberala som si ho aj keď moje telo aj hlava už zaspávali. 

"Oh, dopekla nie je." 

******

Pomaly som otvorila oči, slnečné lúče pretŕčali cez závesy, čo rozrušilo môj spánok. Nikdy som nerozumela zmyslu závesov, myslím si, že to vôbec nezadržiava slnko.

Posadila som sa a chrbát si oprela o čelo postele, preťahujúc si ruky nad hlavou. Justin nebol nikde v dohľade, takže som na neho zavolala.

"Justin?" zakričala som. Počula som kroky po schodoch a onedlho Justin otvoril dvere.

"Čo? Je všetko v poriadku?" zúrivo sa spýtal. Zasmiala som sa, prikyvujúc hlavou. Povzdychol si zreteľnou úľavou a prešiel ku mne.

"Volala si ma aby som prišiel?" spýtal sa, prehodiac ruku cezo mňa, pomáhajúc mi z postele. Vďačne som sa ho chytila, vstávajúc z postele.

CLAIMED (JBFF-preklad)Where stories live. Discover now