Chapter 11.

3.5K 151 2
                                    

Song pre túto časť: 

Justin Bieber- Thought Of You 

Down With Webster- Chills

John Mayer ft. Katy Perry- Who You Love 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pohľad Brooke... 

"Brooke." volal hlboký hlas,moje malé telo sa chvelo v rohu miestnosti. Počula som kroky prichádzajúce na do mnou,vedľa mňa a nakoniec predo mnou. Slzy mi tiekli prúdom po tvári a z úst mi vychádzali vzlyky. 

"Kitten! Poď von je čas na hru..." zaspieval,jeho hlas sa ozýval izbou.

Začala som utekať dlhou tmavou halou,ktorá nikdy nekončí. Kričala som keď sa okolo mňa obmotali potetované ruky.

"Oh bejby neutekaj odo mňa." zavrčal,bozkávajúc ma pod uchom. Plakala som,skúšajúc sa vytrhnúť z jeho rúk.

"P-prestaň Justin,prosím!" plakala som ako sa o mňa obtieral jeho rozkrokom.

"Toto sa stane,keď nebudeš nasledovať pravidlá." zavrčal a ja som v tej agónii skríkla. 

*

Strhla som sa a začala kričať o pomoc z plných pľúc. V momente sa okolo mňa obmotali ruky,ktoré ma pritlačili na jeho hruď. 

"N-nie! Choď odo mňa preč!" skríkla som,búchajúc Justin-a do hrudi. 

"Shhhh,bejby prestaň. Bol to len zlý sen ok?" upokojoval ma hojdajúc v náručí sem a tam. 

"Prestaň! Nedotýkaj sa ma!" bezmocne som plakala a triasla sa v jeho náručí. Od nervozity mi začali drkotať zuby. Hrudník sa mi nekontrolovateľne dvíhal a moje srdce bilo milión krát za minútu. 

"Neublížim ti,princezná. Prosím,prestaň sa odo mňa odťahovať." zamrmlal jemne prechádzajúc môj krk jeho perami. Pohmkával si a prstami ma škrabkal po chrbte. 

Táto činnosť ma dostatočne upokojila a ja som sa prestala odťahovať. Moje dýchanie nebolo stále v poriadku a ešte stále som sa slabo triasla.

"Chceš mi povedať,čo sa ti stalo?" spýtal sa a objatie ešte zosilnil,ukazujúc mi tým že je pri mne. 

"B-bola som v izbe  a potom som utekala halou a ty si ma chytil a-a dotýkal si sa ma." zafňukala som dvíhajúc kolená ku mojej hrudi. 

"Takže to bolo celé o mne?" Justin vyzeral tak,že ho to mrzí. Jeho hnedé oči sa zmenili na znepokojené a depresívne. Bol to hrozný pocit viny,ktorý mi vytryskol do srdca ja som len prikývla.

Svoju tvár skryl do záhybu na mojom krku a ja som sa ostro nadýchla. Jeho svetlé hnedé vlasy ma pošteklili na brade ako tam priložil hlavu.

"Prosím neboj sa ma." 

Môže byť takto bipolárny? Včera chcel aby som sa ho bála..."P-prepáč mi,neviem ti pomôcť." zašepkala som a jemne som položila ruku na jeho chrbát. 

Slabo prikývol a zapozeral sa mi do očí.

"Poďme spať,je neskoro." zamumlal bez nejakej mimiky. Prikývla som,stúlila sa pod prikrývku a oči sa mi okamžite zatvorili. 

Justin vzal moje telo a položil si hlavu na môj hrudník,jeho silné ruky sa okolo mňa obtočili a preplietol si naše nohy.

"Ľúbim ta Kitten." 

CLAIMED (JBFF-preklad)Where stories live. Discover now