Chapter 30

2.8K 148 19
                                    

Song pre túto časť:

Justin Bieber ft. Big Sean- Memphis

Zedd ft. Foxes- Clarity 

-------------------------------------------------

Pohľad Brooke... 

Naše pery boli spojené vo výťahu a Justin zastonal do bozku. Srdce mi začalo biť rýchlejšie a pri bozku sa mi ťažšie dýchalo. Justin vycítil moju nervozitu a položil ruka na moje líce. Brušká palcov prechádzali po mojom líci, masírujúc mi lícnu kosť. 

"Chcem aby si sa cítila dobre." zamrmlal. Výťah zastavil a Justin schmatol moju ruku, ťahajúc ma halou. Rýchlo otvoril dvere, strkajúc obe naše telá do izby. 

Jeho pery sa opäť prisali na tie moje, prirážajúc bokmi oproti mojim. Jeho ruky si našli cestu späť k mojim stehnám, ktoré pevne zovrel.

"Vyskoč." pokynul. Váhavo som vyskočila a obmotali si nohy okolo jeho vypracovaného pásu. Začal kráčať dozadu, predtým ako sa naklonil dopredu a môj chrbát sa dotkol postele. Vyliezol nado mňa, jeho oči sa stávali tmavšími vpíjajúc sa do môjho tela. Zaťahal za lem môjho trička a mne sa dych zastavil v krku.

"Uvoľni sa, nejdem ťa pojebať- ešte." žmurkol. Preglgla som, zvraštiac obočie dokopy. Pomaly mi pretiahol tričko cez hlavu, odhaľujúc moju čipkovanú čiernu podprsenku. Jeho oči sa presunuli dolu na moju hruď, pričom som pocítila jeho narastajúcu dĺžku, ktorá sa trela o moje stehno.

"Potom čo-" 

"Shh, len mi dovoľ spraviť ti dobre." zašepkal. Priložil svoje pery na môj krk, pomaly prechádzajúc nedbalými mokrými bozkami dolu ku kľúčnym kostiam. Lízal ma až po začiatok podprsenky. Bozkával moje vystavené prsia predtým ako sa dostal dozadu na chrbát. Jeho tenké prsty sa hrali so zapínaním na podprsenke a jeho hnedými očami si pýtal povolenie. 

Cítila som ako by som išla plakať- ani som nevedela čo sa deje. Keď som mu neodpovedala, posadil sa obkročmo okolo môjho pásu. 

"Kitten, nejdem ti ublížiť." zamrmlal, skláňajúc sa, takže sa jeho čelo jemne buchlo o to moje. "Len si sadni späť a uvoľni sa."  

Pomaly som prikývla, žmurkajúc vypúšťať slzy z očí. Jemne ma pobozkal na pery s malým úsmevom hrajúcim sa na jeho tmavých ružových perách. Jeho prsty pomaly odopli moju podprsenku a odhodil ju z postele. Okamžite som si prikryla rukami hruď, cítiac sa v rozpakoch.

"Bejby, veríš mi?" zašepkal Justin. Jeho ruky zovreli moje zápästia a pomaly ich odstránil z pŕs. Dýchanie mi oťaželo a oči sa stávali zúrivé a doširoka otvorené. 

"Ja- ja neviem." zafňukala som. Zahryzol si do pery a jeho hnedé oči prenikali do tých mojich modrých. 

"No, mala by si. Pretože som tu aby som ťa chránil, nie ubližoval ti." zašepkal, túliac sa tvárou do môjho krku. Dal mi tam pár jemných bozkov predtým ako jeho ruky olemovali moje boky. Jeho dlane spočinuli na mojom leme od šortiek a pomaly otváral gombík. 

Jeho krásne oči zostali zabodnuté do mojich po celý čas ako mi sťahoval pomaly dolu šortky. 

"Hore alebo dole?" spýtal sa, prstami sa dostávajúc do mojich nohavičiek.

"Hore." hanblivo som zamrmlala. Prikývol, skláňajúc sa, takže jeho telo perfektne spočinulo medzi mojimi trasúcimi sa nohami.

Do ruky jemne uchopil moje prirodzenie a jeho ukazovák sa jemne pritisol ku klitorisu. Zavzdychala som, spájajúc stehná dokopy. Justin ich znovu roztiahol a jeho rukou začal krúžiť na najcitlivejšom mieste môjho tela. Potom jeho ukazovák zašiel do mojich nohavičiek. Pomaly ho posúval do môjho vchodu, čerpajúc potešenie. 

CLAIMED (JBFF-preklad)Where stories live. Discover now