Κεφάλαιο 36...

1.1K 96 11
                                    

Αγάπης pov...

Το πρωί ξυπνάω απότομα από μια τσιριδα της μαμάς μου που προέρχεται από το σαλόνι. Πετάω το πάπλωμα από πάνω μου και αμέσως τρέχω προς τα έχει για να δω τι συμβαίνει. Φτάνω εκεί και την βρισκω να είναι όρθια και να περπατάει πάνω κάτω στο σαλόνι ενω ένα άσπρο φόρεμα όμοιο με νυφικό είναι πάνω στον καναπέ.

"Μαμά τι συμβαίνει;"ρωτάω καθώς την πλησιάζω

"Ο πατέρας σου και οι ιδέες του. Άφησε αυτό για να το φορέσω και να πάω να τον παντρευτώ όπως έπρεπε να είχαμε κάνει πριν από πάρα πολύ καιρό"μιλάει γρήγορα καθώς δείχνει με τα χέρια της το νυφικό.

"Μαμά ο μπαμπάς σε αγαπάει και αυτό είναι πολύ ρομαντικό"

"Αυτό είναι πολύ τρελό"

"Γιατί αντιδράς έτσι, εγώ χαίρομαι πάρα πολύ"λέω και την αγκαλιαζω για να ηρεμήσει

"Δεν ξέρω απλά έχω πανικοβληθεί"

"Δεν χρειάζεται. Και μάλλον το όραμα σχετικά με τον γάμο που είδες από οτι φαινεται δεν πήγαινε για μένα"λέω γελώντας και με άγριοκοιτάζει

"Πάω να ετοιμαστώ κάνε και εσύ το ίδιο για να πας στον μπαμπά"λέω και την βλέπω να μην ξέρει τι να κάνει. Αλλά τον αγαπάει και θέλει να το κάνει απλά φοβάται, την καταλαβαίνω όμως τωρα πια όλα έχουν τελειώσει και ήρθε η ώρα να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.

Μπαίνω στο δωμάτιο μου και πηγαίνω προς την ντουλάπα μου αγχωμενη καθώς δεν έχω καλά ρούχα για τέτοιες περιστάσεις. Μετά από πολύ ψάξιμο ευτυχώς βρίσκω ένα φόρεμα που μου είχε κάνει δώρο η Έλλη αλλά ποτέ δεν φόρεσα γιατί δεν χρειάστηκε.

 Μετά από πολύ ψάξιμο ευτυχώς βρίσκω ένα φόρεμα που μου είχε κάνει δώρο η Έλλη αλλά ποτέ δεν φόρεσα γιατί δεν χρειάστηκε

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Από μέσα μου την ευχαριστώ ένα εκατομμύριο φορές, φτιάχνω τα μαλλιά μου σε έναν απλό χαμηλό κότσο και βαφομαι απαλα. Αφού βάζω και τα σκουλαρίκια μου βγαίνω έξω και βλέπω την μαμά μου να είναι ετοιμη και να δείχνει υπέροχη.

Hector:Hades Son...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα