Κεφάλαιο 23...

1.2K 108 17
                                    

Έκτορας pov...

Τρέχω ασταμάτητα μέσα στο δάσος και προσπαθώ να μην σκονταψω σε βράχια εξαιτίας της έλλειψης φωτός.
Είναι βράδυ και κυνηγάω τον Αννίβα. Εδώ και ένα μήνα μου ξεφεύγει μέσα από τα χέρια συνέχεια το καθίκι αλλά τώρα δεν πρόκειται να τον αφήσω, άμα παραιτηθώ από αυτό θα είναι σαν να παραιτούμαι από την Αγάπη.

Τον βλέπω να είναι δέκα βήματα μακρυά μου και δίχως δεύτερη σκέψη σηκώνω το όπλο μου και τον  πετυχαίνει μια ασημένια σφαίρα στο πόδι. Όμως ο μπάσταρδος με τις δυνάμεις του μεταμορφώνει ένα κοινό κοράκι σε αρπακτικο ώστε να με βγάλει από την μέση. Καθώς τρέχω βγάζω με γρηγορες κινήσεις την μαύρη ζακετα μου και απελευθερωνω τα μαύρα μου φτερά. Πετάω πάνω από το δαιμονισμενο ζώο και με τις πυρήνες σφαίρες που βγάζω από τα χέρια που το σκοτώνω και συνεχίζω να ακολουθώ τον Αννίβα.
Πετώντας προσγειωνομαι μπροστά του και σηκώνομαι σιγά σιγά ενώ εκείνος σέρνεται τραυματισμενος στο χώμα για να γλυτώσει. Δίχως δεύτερη σκέψη τον πυροβολω και στο άλλο πόδι με αποτέλεσμα να σφαδαζει από πόνο αλλά για μένα οι κραυγές πονου του φαντάζουν τραγούδι.

"Θα πληρώσεις για ο,τι έκανες μπασταρδε!" Φωνάζω πάνω από το κεφάλι του

"Απλά ήθελα να είμαι δυνατός και να έχω εξουσία. Δεν γεννηθήκαμε όλοι όπως εσύ!" Φωνάζει και αυτός αλλά είναι φανερό πως πλέον το του κουράγιο έχει αρχίσει να φεύγει από το σώμα του.

"Δεν με νοιάζει τι ήθελες και τι όχι το μόνο που με ενδιαφέρει είναι πως τραυματισες την Αγάπη μου " έτσι βγάζω από το πίσω μερος του παντελονιού μου ένα ειδικό ασημένιο και με μαγεία των θεών φτιαγμένο στιλέτο και του το καρφώνω στην καρδιά δίχως δεύτερη σκέψη. Ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα το πτώμα του παίρνει φωτιά σημάδι πως πια δεν αποτελεί απειλεί για κανέναν. Σημάδι πως τώρα μετά από έναν μήνα μπορώ επιτέλους να ξανά γυρίσω στην αγκαλιά της Αγάπης  μου αλλά και εκεί θα πρέπει να δώσω έναν αγώνα για να την ξανά κερδίσω αλλά για αυτήν θα έκανα τα πάντα σκέφτομαι καθώς βγαίνω έξω από το δάσος.

"Να ρωτήσω γιατί η ψυχή του Αννίβα μόλις εμφανίστηκε στον κάτω κόσμο;"Ακούω μια φωνή και γυρνάω και αντικριζω τον πατέρα μου τον θεό του κάτω κόσμου
"Να ρωτήσω επίσης που σκατα εξαφανιστηκες και έσβησες από παντού το στίγμα σου και κανένας δεν μπορούσε να σε βρει ;" πλησιάζει προς το μέρος μου καθώς μιλάει έντονα όμως χωρίς να το περιμένω με αγκαλιάζει και εγώ ανταποδίδω. Αυτόν τον μήνα είχα χαθεί από όλους και από όλα και με τις δυνάμεις μου είχα κάνει ξόρκι ώστε κανένας να μην μπορεί να με βρει και να με σταματήσει είτε ήταν θεός είτε ήταν άνθρωπος.

"Μπαμπά έκανα αυτό που έπρεπε " λέω και απομακρυνομαστε

"Το ξέρω αγόρι μου, η μητέρα σου θα έλεγε ίδιος ο πατέρας σου αλλά τώρα ίσως ο Άρης θέλει εκδίκηση που σκοτώθηκε ο γιος του "

"Ότι και αν θέλει εγώ δεν θα φοβηθώ γιατί έτσι με έμαθες και οι θεοί μεταξύ μας πότε δεν είχαμε Καλές σχέσεις έτσι και αλλιώς "  λέω εγώ ενώ έχουμε βγει τελείως από το δάσος μαζί με τον μπαμπά μου

"Έλα πάμε στο κάστρο να ξεκουραστείς, για σήμερα το βράδυ το έχεις ανάγκη και να σε δούνε η Μαργαρίτα και η μητέρα σου, έχουν ανησυχήσει και αύριο το πρωί με καθαρό μυαλό και ένα καλό μπάνιο πας στην σχολή να κάνεις το πρώτο βήμα να κερδίσεις την Αγάπη σου"

"Μπαμπά μόνο εσύ κατάλαβες τι έκανα μόνο εσύ "

"Σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ τα ίδια έκανα και στο όνομα της αγάπης και στο όνομα του πολέμου, έτσι είμαστε σφυριλατιμενοι γιε μου εμεις του κάτω κόσμου οι θεοί είναι η φύση μας αυτη." μου λέει ο μπαμπάς μου στοργικα καθώς μια πύλη για τον κάτω κόσμο ανοίγει και εμείς χανόμαστε μέσα της.

Αύριο ελπίζω να αρχίσει μια άλλη μέρα και οι Μοίρες και οι Θεοί να είναι με το μέρος μου γιατί ο Αννίβας ήταν ένα τίποτα μπροστά σε αυτό που θα αντιμετωπίσω με την μάνα μου και την Αγάπη.








Γειά παιδιά νέο κεφάλαιο 💎💎

Ελπίζω να σας αρέσει και ξερω άργησα πολύ αλλά τρίτη λυκείου και λίγο δύσκολα τα πράγματα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως παρατάω την ιστορία να ξέρετε 😊😊

Λοιπόν έχουμε εξελίξεις και η συνέχεια πιστεύω θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα επίσης πάλι αλλάξαμε εξώφυλλο για όσους δεν το είδαν οπότε ρίξτε μια ματιά αν θέλετε 😉😆✨

Ψηφίστε και σχολιάστε γιατί με βοηθάει πολύ ⭐💬💭

Συγγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη αλλά ήθελα να το γράψω γρήγορα για να ανέβει γρήγορα 🐰🐎






Μέχρι το επόμενο...

Φιλάκια Τανια 🌌🌌🌌

Φιλάκια Τανια 🌌🌌🌌

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hector:Hades Son...Where stories live. Discover now