Κεφάλαιο 22...

1.1K 106 27
                                    

Αγάπης pov...

To επόμενο πρωί αφού σηκώνομαι από το κρεβάτι και κάνω μπάνιο, ντύνομαι με μια μαυρη μπλουζα και ενα μπορντο παντελονι. Παίρνω ένα κρουασάν σοκολάτας στο χέρι και πάω προς την σχολή.

Με την μώβ μου τσάντα στον ώμο πάω χαρούμενη προς την σχολή καθώς σκέφτομαι πόσο όμορφα πέρασα χτές με τον Έκτορα στο λούνα πάρκ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Με την μώβ μου τσάντα στον ώμο πάω χαρούμενη προς την σχολή καθώς σκέφτομαι πόσο όμορφα πέρασα χτές με τον Έκτορα στο λούνα πάρκ. Είναι το αγόρι της ζωής μου νιώθω λες και είμαι πρωταγωνίστρια σε κάποιο ρομαντικό βιβλίο. Φτάνω στην σχολή και βλέπω την Έλλη και τον Ορέστη να κάθονται απέξω μαζί.

"Καλημέρα παιδιά τι κάνετε;" τους ρωτάω και φιλάω την Έλλη στο μάγουλο

"Μια χαρά κοριτσαρα εσύ;" μου λέει η Έλλη

"Όλα μια χαρά. Ο Έκτορας ακόμα δεν ήρθε;" ρωταω μιας και δεν τον έχει δει ακόμα

"Όχι δεν ήρθε "Απαντάει η Έλλη

"Ίσως έρθει την άλλη ώρα "σπεύδει να απαντήσει ο Ορέστης

"Ναι ίσως " λέω και τότε χτυπάει το κουδούνι και πάμε ο καθένας έχει μας στην αίθουσα μας για το μάθημα. Πρώτη ώρα έχουμε λατινικά να αναλύσουμε ένα ρομαντικό κείμενο. Λατρεύω το πανεπιστήμιο χιχιχ.

Οι ώρες περνάνε και ο Έκτορας  ακόμα να φανεί. Ούτε μήνυμα, ούτε τηλέφωνο, ούτε Τίποτα. Τελειώνουμε το μάθημα και ακόμα κανένας μας δεν εχει νέα του. Έχω αρχίσει να τρομάζω, χτες είμασταν μια χαρά άνοιξε η γη και τον κατάπιε;
Έτσι δίχως να χάσω άλλο χρόνο παίρνω τον δρόμο προς το σπίτι του. Φτάνω χτυπάω το κουδούνι αλλά τίποτα. Κάθομαι στα σκαλιά της εισόδου και αποφασίζω να τον περιμένω. Η μηχανή του λείπει.


{... }


Δύο ώρες, περίμενα δύο ολόκληρες ώρες μέχρι να έρθει αλλά τίποτα, μέχρι που γύρισα σπίτι μου. Και ακόμα κανένα σημάδι του, ούτε σε κλίσεις ούτε σε μηνύματα έχει απαντήσει. Πάω στον αρκούδο που κέρδισε για μένα χτες και κάθομαι δίπλα του. Μα πού είναι; δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να κάνω. Δεν γίνεται έτσι απλά να χάθηκε και να μην είπε μια κουβέρτα, ο Έκτορας δεν τα κάνει αυτά θα έβρισκε κάτι να πει. Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα το πρωί ήμουν μέσα στην τρελή χαρά και τώρα άστα βράστα.

Hector:Hades Son...Where stories live. Discover now