Κεφάλαιο 33...

1.1K 98 5
                                    

Αγάπης pov...

Το πρωί ξύπνησα στον καναπέ στην αγκαλιά του Έκτορα. Ήταν τόσο βολικά στην αγκαλιά του και έτσι τριφτικα πάνω του με αποτέλεσμα να με τραβήξει πιο κοντά του. Όσο αυτό ήταν δυνατόν δηλαδη...

"Καλημέρα"μου λέει βραχνα καθώς φιλάει την μύτη και ύστερα τα χείλια μου

"Καλημέρα" λέω καθώς χαμογελάω και τριβομαι στην αγκαλιά του

"Καιρό είχα να κοιμηθώ τόσο όμορφα"λέει και εγώ γελάω και του ζουλαω τα μάγουλα. Τα χείλια του βρίσκουν τα δικά μου για άλλη μια φορά και ανταλαζουμε ένα φλογερό φιλί. Περνάω το χέρι μου κάτω από την μπλούζα του και αγγίζω τους κοιλιακούς του. Βγάζει τελείως την μπλούζα του και το γυμνό του στέρνο μου προκαλεί δέος στην όψη. Με παίρνει αγκαλιά και μας πηγαίνει προς το τα μπάνιο.

"Τι κάνεις βλάκα;"λέω γελώντας

"Πρέπει να κάνουμε ντουζ μωρό μου, με άναψες πολύ"λέει και με φιλάει ξανά

Φτάνουμε στο μπάνιο, βγάζουμε και οι δύο τα ρούχα μας και αφήνουμε το ζεστό νερό να πέσει πάνω μας και να μας χαλαρώσει. Ύστερα από αρκετή ώρα βγαίνουμε και αφού βάλουμε καθαρά ρούχα μέχρι εγώ να στεγνώσω τα μαλλιά μου ο Έκτορας ετοιμάζει πρωινό.

Μόλις τελειώσω με τα μαλλιά μου πάω να τον βρω στην κουζίνα. Έχει βάλει καφέ για αυτόν και ζεστή σοκολάτα για μένα με τυρόπιτα. Αμέσως κάθομαι στην θέση μου και αρχίζω να τρώω ενώ αυτός με κοιτάει και γελάει.

"Μην με κοροϊδεύεις"

"Άμα θέλω"λέει καθώς πίνει μια ακόμα γουλια καφέ

"Ωραία φαιρεσαι στο κορίτσι σου μπράβο"λέω εγώ και αυτός έρχεται και με αγκαλιάζει

"Σαγαπω χαζουλα. Το ξερεις, μην το αμφισβητείς ποτέ"
"Με ακούς;"ρωτάει γελώντας. Μάλλον κατάλαβε πως για να μην απαντάω απλά κάθομαι στην αγκαλιά του σαν χαζή

"Μμ ναιι"

"Άντε πάμε θα αργήσουμε για το μάθημα" λέει και απρόθυμα βγαίνω από την αγκαλιά του, παίρνω την τσάντα μου και τον ακολουθώ.
Βγαίνουμε από το σπίτι του και πάμε προς την μηχανη του. Ανεβαίνουμε, βάζει μπρος και φεύγουμε για την σχολή. Μετά από λίγο είμαστε ήδη απέξω και πάμε πιασμένοι χέρι χέρι προς το γνωστό παγκάκι που καθόμαστε με τα παιδιά. Έχω πόσες μέρες να τους δω με όλα αυτά που έγιναν.

Από μακρυά βλέπω την Έλλη να μιλάει με τον Ορέστη. Μόλις με βλέπει αμεσως ενθουσιάζεται και τρέχω πάνω της και την αγκαλιαζω. Ο Ορέστης και ο Έκτορας κάνουν και αυτοί μια αντρική αγκαλιά και καθόμαστε όλοι μαζί και απαντάμε στην ερώτηση των παιδιών που είχανε χαθεί και τι έγινε. Στην αρχή παθαίνουν ένα σοκ με όλες αυτές τις εξελίξεις αλλά μετά χαίρονται που όλα είναι καλά πλέον. Χτυπάει το κουδούνι και πάμε στις αίθουσες μας για το μάθημα. Κάθομαι στην θέση μου και δίπλα μου έρχεται γρήγορα ο Έκτορας.

Hector:Hades Son...Where stories live. Discover now