Κεφαλαιο 31...

1K 94 10
                                    

Το πρωί ξυπνάω και αφού βάλω τις φόρμες μου σηκώνομαι και πηγαίνω προς την κουζίνα για να ετοιμάσω πρωινό για μένα και την Κασσάνδρα, την μαμά μου.
Είμαι σίγουρη πλέον για τα αισθήματα μου, θέλω μόλις βρούμε τον Απόλλωνα να γίνει μία νέα αρχή με εμάς του τρεις.

Φτιάχνω το κακάο μου και τότε ακούω τα βήματα της Κασσάνδρας.

"Σε ξύπνησα;" Την ρωτάω καθώς γυρνάω προς το μέρος της.

"Όχι είχα ξυπνήσει εδώ και ώρα" απαντάει καθώς βάζει ένα ποτήρι νερό. Χαίρομαι που νιώθει άνετα.

Καθόμαστε και μιλάμε και μετά από λίγο ακούω το κουδούνι να χτυπάει. Πηγαίνω να ανοίξω και αντικρίζω τον Έκτορα στο κατώφλι με μια σακούλα από τον φούρνο δίπλα

"Μωρό μου καλημέρα. Σου έφερα τα μπουρεκακια με τυρί που σου αρέσουν"λέει καθώς μπαίνει μέσα και με φιλάει στο στομα. Πόσο καλά με ξέρει αυτός ο άνθρωπος. Εμένα και αυτά που μου αρέσουν.

"Καλημέρα" πλησιάζω τα χείλια του για να του κλέψω ένα φιλί ακόμα και μπλέκω τα δάχτυλα μου στα μαλλιά του. Ξέρω πόσο του αρεσει και σιγουρευομαι από το μουγκρητό που ακούω

Τον παίρνω από το χέρι και πάμε προς την κουζίνα. Αφήνει τα μπουρεκακια στον πάγκο και ορμάω σε αυτά ενω αυτός μιλάει με την Κασσάνδρα.

"Θέλω να αρχίσουμε να ψάχνουμε για τον Απόλλωνα" την ακούω να λέει

"Εντάξει πρέπει όμως να σκεφτούμε από πού θα αρχίσουμε"της απαντάει ο Έκτορας

Πηγαίνουμε προς το σαλονι για να καθήσουμε και να βρούμε τι θα κάνουμε και τότε εμφανίζεται η Άρτεμις μέσα σε ένα σύννεφο σκόνης. Χαμογελαστή αγκαλιάζει την Κασσάνδρα και μας χαιρετάει μετά εμένα και τον Έκτορα.

"Χαίρομαι τόσο πολύ που κατάφερες να βρεθείς και είσαι καλά" λέει η Άρτεμις

"Πάνω στην ώρα, πρέπει να αρχίσουμε την αναζήτηση του Απόλλωνα"λέει η Κασσάνδρα. Θέλει πολύ να βρει τον αγαπημένο της και δεν την αδικώ αντίθετα και εγώ στην θέση της έτσι θα έψαχνα τον Έκτορα μου.

"Ο Δίας όταν τον ειχε καταραστεί μέσα στα λόγια που είπε ήταν πως θα είναι εκεί που άρχισε η αγάπη"λέει η Άρτεμις και η Κασσάνδρα αρχίζει να σκέφτεται καθώς είναι η μόνη που ήταν εκεί και μπορεί να ξέρει.

"Η αγάπη μας άρχισε στην Τροία αλλά δεν υπάρχει όμως πια" ψυθηριζει η Κασσάνδρα

"Αυτό τότε μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα, πως πρέπει να πάμε στο παρελθόν πριν την καταστροφή της Τροίας"ακούγεται ο Έκτορας

Hector:Hades Son...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα