Κεφάλαιο 21...

1.3K 106 21
                                    

Αγάπης pov...

Το επόμενο πρωί ξυπνάμε και αφού παίρνουμε πρωινό ο Έκτορας με πάει σπίτι μου. Σβήνει την μηχανή και κατεβαίνουμε

"Το βράδυ να είσαι έτοιμη θα πάμε στο λούνα παρκ "μου λέει και εγώ αμέσως χαίρομαι και χτυπάω παλαμάκια με αποτέλεσμα να γελάσει

"Θα σε περιμένω "λέω και αφού φιλιομαστε πάω πάνω. Μπαίνω στο σπίτι και αφού ετοιμάζω φαγητό και τρώω πάω να κάνω ένα μπάνιο και έπειτα να διαβάσω ένα βιβλίο στο κρεβάτι μου.






Έκτορας pov...

Πηγαίνω προς το σπίτι του Ορέστη  που θα συναντηθούμε. Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα πως ήθελα να του πω και σημαντικό. Φτάνω εκεί και αφού μπαίνω χαιρετιομαστε και καθόμαστε στον καναπέ μου δίνει ένα καφέ περιμένει να του πω τι ήθελα

"Λοιπόν;"με ρωτάει

"Με αυτό που θα σε πω ίσως με βρίσεις αλλά είναι η μόνη επιλογή Ορέστη" λέω σοβαρά και τρομάζει
"Θα φύγω. Θα πάω να βρω τον Αννίβα και θα τον σκοτώσω είναι ο μόνος τρόπος να μας αφήσει ήσυχους. Είσαι ο μόνος που το ξέρει στην Αγάπη δεν θα πω τίποτα απλά θα φύγω θα τον βρω και όταν τελειώσω μαζεύουμε του θα γυρίσω μην της πεις που θα είμαι μέχρι να γυρίσω απλά να την προσέχεις γιατί θα στεναχωρηθει πολύ μπορείς να το κάνεις;"

"Είσαι μεγάλος παπαρας το ξέρεις η Αγάπη θα τα πάρει στο κρανίο μαζί σου και θα έχει και δίκιο "Φωνάζει

"Ναι αλλά άμα δεν το κάνω πάντα θα έρχεται να μας ταράζει "

"Υπόσχομαι πως θα το κάνω ότι μου είπες αρκεί να γυρίσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί ο Αννίβας δεν θα είναι τίποτα μπροστά στο να εξηγήσεις τι έγινε στην Αγάπη και να σε συγχωρέσει "

"Το ξέρω, σήμερα αργά το βράδυ θα φύγω αφού πρώτα την πάω στο λούνα παρκ " λέω και πλησιάζω την πόρτα

"Απλά γύρνα πίσω φίλε "μου λέει και αγκαλιαζομαστε

Φεύγω από τον Ορέστη και πάω σπίτι να ετοιμαστώ γιατί σε λίγο θα βγω με την Αγάπη. Πάω σπίτι και αφού κάνω ντουζ και κάθομαι λίγο με τον Λύκο βάζω ένα άσπρο μπλοκάκι και ενα μπλε τζιν παντελόνι μαζί με τα άρβυλα μου, παίρνω τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου και πάω προς την Αγάπη.








Αγάπης pov...

Βλέπω ότι σε λίγο ο Έκτορας θα είναι εδώ για αυτό αποφασίζω να ντυθώ. Βάζω ένα μαύρο παντελόνι τζιν ,τα μαύρα μου μποτάκια και μια καινούρια μπλούζα που πήρα.

Hector:Hades Son...حيث تعيش القصص. اكتشف الآن