Κεφαλαιο 30...

1.3K 103 17
                                    

Έκτορας pov...



Το πρωί ξυπνάω και μπαίνω να κάνω ένα μπάνιο. Αφού βγω βάζω ενα μαυρο παντελόνι, μια μπορντό μακριμανικη μπλούζα και το δερμάτινο μου και πηγαίνω με την μηχανή μου στην σχολή.

Βάζω μπρος και φτάνω στην σχολή όμως έχω αρχίσει και όλοι έχουν μπει μεσα. Ετσι πηγαίνω προς το αμφιθέατρο γιατί σήμερα θα μας κανανε καποιες παρουσιάσεις. Μπαίνω μέσα και αφού εντοπίζω που κάθεται η Αγάπη με τα παιδιά πάω και κάθομαι στην κενή θέση που έχει για μένα δίπλα της.

"Άργησες "λέει καθώς με κοιτάει και εγώ της χαμογελάω και της δινω ένα φιλί στα χείλια

"Συγνώμη μωρό μου "λέω και στρέφω την προσοχή μου στην παρουσίαση αν και σε λίγα λεπτά θα τελειώσει.

Αφού τελειώνει η παρουσίαση βγαίνουμε έξω με τα παιδιά και μιλάμε. Στο τέλος των μαθημάτων η Έλλη και ο Ορέστης αποφασίζουν να πάνε να επισκεφτούν τους γονείς της Έλλης και έτσι εγώ και η Αγάπη μένουμε μόνοι μας.

"Θα πάω στους γονείς μου να μάθω αν μπορουμε να βγάλουμε μια άκρη. Θα είσαι εντάξει ;"την ρωτάω καθώς τις κρατάω τα χέρια

"Ναι μια χαρά θα είμαι μην ανησυχείς " μου λέει και αρχίζει να περπατάει προς το σπίτι της ενώ εγώ μπαίνω σε ένα στενό για να μην με δει κανείς, ανοίγω μια πύλη μπαίνω μέσα και μεταφέρονται στον κάτω κοσμο.

Φτάνω κάτω μπροστά από το κάστρο των γονιών μου και ανοίγω την μεγάλη ξύλινη πορτα. Μπαίνω μέσα και ο Κέρβερος έρχεται προς το μέρος μου, έχω να καιρό να έρθω και του έχω λείψει.
Ύστερα έρχεται στο σαλόνι η Μαργαρίτα.

"Χαζε τι κάνεις ;"με ρωτάει γελώντας και έρχεται με αγκαλιάζει. Επίτηδες την σφυγγο στην αγκαλιά μου και αυτή μου πατάει το πόδι και για να την αφήσω

"Καλά είμαι Μαρ εσύ ;"

"Καλά βαριέμαι αφόρητα "

"Η μαμά και ο μπαμπάς που είναι ; " Την ρωτάω καθώς βλέπω πως το σαλόνι είναι άδειο

"Στον πίσω κήπο τους ξέρεις τώρα τους πιάνουν τα σωροπια και είναι μπλιαχ " λέει με μία φάτσα αηδιας και εγώ σκάω στα γελια.

Άραγε και εγώ με την Αγάπη στο μέλλον θα είμαστε έτσι ;

"Πάω να τους βρω και έρχομαι μετά σε σένα μομολο"της ανακατεύω τα μαλλιά και φεύγω γρήγορα γιατί δεν θέλω να μου πετάξει κανένα βάζο στο κεφάλι.

Hector:Hades Son...Where stories live. Discover now