Κεφάλαιο 27...

1.1K 103 22
                                    

Αγάπης pov...


Ο Έκτορας μπαίνει μπροστά μου όμως δεν μπορεί να με κάνει να σταματήσω να κοιτάω αυτήν την γυναίκα. Έχει μια αρχοντικη παρουσία και θέλω να μάθω που στο καλό με ξερει...

"Ποια είσαι;"ρωτάω και κάνω ένα βήμα πιο δίπλα για να είμαι πρόσωπο με πρόσωπο μαζί της.

"Είμαι-"πάει να πει όμως ο Έκτορας την διακόπτει

"Κόψε τα παιχνίδια και φύγε από εδώ Άρτεμις!" Ώστε είναι η Άρτεμις. Η αδελφή του Θεού Απόλλωνα όμως δεν καταλαβαίνω τι στο καλό θέλει από εμένα. Έχω αρχίσει να βαριέμαι τα μπερδέματα που έχουν οι θεοί μεταξύ τους.

"Έκτορα σε παρακαλώ ηρέμησε και άσε με να μιλήσω στην Αγάπη, έχω πολλά να της πω και πολλές απορίες να λύσω" την ακούω και με πείθει. Λέει πως έχει απαντήσεις στις ερωτήσεις μου δηλαδή αυτό που χρειάζομαι.

"Θέλω να σε ακούσω "λέω αποφασισμένη και μεταφερομασται έξω στον κήπο από το μπαλκόνι στο οποίο είμασταν.

"Είμαι η θεία σου Αγάπη " λέει και παθαίνω σοκ. Κάποιος μου κάνει πλάκα έτσι;!

"Τι μαλακιες είναι αυτές που τις λες!"Φωνάζει ο Έκτορας και με το δίκιο του αυτήν την φορά

"Αφήστε με να σας εξηγήσω και κυρίως εσύ Αγάπη άκουσε την αλήθεια"
"Οι γονείς οι οποίοι σε μεγάλωσαν δεν είναι οι αληθινοί σε υιοθέτησαν. Ο αδελφός μου, ο Απόλλωνας ο θεός του φωτός και η Κασσάνδρα η μαντισσα και η πριγκίπισσα της Τροίας είναι οι πραγματικοί σου γονείς. Οι γονείς σου αγαπήθηκαν πάρα πολύ και ακόμα και όταν η μητέρα σου έμαθε την αληθινή ταυτότητα του πατέρα σου δεν σταμάτησε να τον αγαπάει. Όμως όταν εσύ γεννήθηκες έγινε ο πόλεμος εναντίων της Τροίας. Τότε ο Αγαμέμνονας πήγε να πειράξει την μητέρα σου με σκοπό να την κακοποιήσει και ο αδελφός μου , ο πατέρας σου τον σκότωσε. Αλλά ο Δίας ο πατέρας των θεών δεν γίνονταν να το επιτρέψει αυτό και τιμώρησε τον αδελφό μου με κατάρα ύπνου να κοιμάται και να βλέπει εσένα και την μητέρα σου να κινδυνεύετε και να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Όταν έγινε αυτό για να σας προστατεύσω σας πήγα εσένα και την Κασσάνδρα στις Μοιρες να σας στείλουν στο σήμερα, όμως έκαναν λάθος και έστειλαν εσένα σε ένα ορφανοτροφειο και την μητέρα σου κάπου που δεν γνωρίζω. Έψαχνα πάρα πολλά χρόνια να σε βρω άλλα δεν μπορούσα και τα κατάφερα σήμερα όταν οι δυνάμεις σου έγιναν φανερές. Αυτές λειτούργησαν σαν στίγμα για να σε βρω. Μαζί θα βρούμε τους γονείς σου, την μητέρα σου και τον πατέρα σου και αυτοί θα σου δώσουν τις λεπτομερείς της ιστορίας τους που θα θες να ακούσεις" Τελειώνει τον μονόλογο της και αισθάνομαι την γη να χάνεται κάτω από τα πόδια μου. Οι γονείς μου με υιοθέτησαν και οι αληθινοί μου γονείς είναι από άλλοι εποχή με τον πατέρα μου θεό.

Hector:Hades Son...Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ