Κεφάλαιο 26...

1.2K 103 38
                                    

Αγάπης pov...


Έχει περάσει μισός μήνας από τότε που τα βρήκαμε με τον Έκτορα. Όλον αυτό τον καιρό είμαστε συνέχεια μαζί οι δύο μας αλλά και με τα παιδιά και περνάμε τέλεια και κάθε μέρα καταλαβαίνω όλο και πιο καλά ότι ο Έκτορας είναι το άλλο μου μισό. Τώρα είμαστε οι τέσσερις μας στο εξοχικό του Ορέστη. Μιας και ήταν Σάββατο είπαμε να έρθουμε να κάτσουμε για δύο μέρες. Είναι λίγο πιο έξω από μια μικρή πόλη και με μια αμμουδιά να απλώνεται μπροστά. Απλά μαγευτικό.

Αφήσαμε τα παιδιά εγώ και ο Έκτορας που θα πήγαιναν στην πόλη να αγοράσουν τρόφιμα και πήγαμε μια βόλτα στην παραλία δίπλα στο σπίτι. Με κρατούσε από το χέρι και συνέχεια δίναμε φιλιά ο ένας στον άλλον.

"Άλλοι δίνουν φιλάκια και άλλοι βρίσκονται στον κάτω κόσμο " ακούμε και μπροστά μας βλέπουμε τον Άρη θεό του πολέμου. Ο Έκτορας μπαίνει μπροστά μου για να με προστατέψει και παίρνει τον λόγο.

"Άρη τι θες ;"

"Σκότωσες τον γιο μου, δεν είναι αρκετό αυτό;!" Υψώνει την φωνή του

"Πότε δεν τον είδες σαν γιο σου και για αυτό είχε αυτήν την συμπεριφορά που τον οδήγησε στον θάνατο" λέει ξαφνικά ο Άδης ο πατέρας του Έκτορα που εμφανίστηκε κυριολεκτικά από το πουθενά. Ευτυχώς ήρθε την κατάλληλη στιγμή...
"Φύγε. Ποτέ δεν σε ένοιαζε κάτι παραπάνω από τον πόλεμο και για αυτό ακριβώς είσαι εδώ τώρα" συνεχίζει και ο Άρης δείχνει πολύ νευριασμένος ακούγοντας αυτά τα λόγια.

Ετοιμάζεται να κάνει επίθεση προς το μέρος μας και έρχεται κατά πάνω μας οργισμένος. Εκείνη την στιγμή εγώ νιώθω τα χέρια μου οι παλάμες μου να καίνε. Σηκώνω τα χέρια μου προς το μέρος που Άρη και βγαίνουνε από αυτά σαν καυτές ακτίνες φωτός, ηλίου και πέφτουν πάνω του και τον τραυματιζουν. Από την δύναμη πηγαίνω μερικά βήματα πίσω και την επόμενη στιγμή βλέπω τον Άρη τραυματισμενος και ντροπιασμενο να εξαφανίζεται μέσα σε ένα σύννεφο.

Εγώ κοιτάζω τα χέρια μου και ο Άδης και ο Έκτορας εμένα. Έρχονται κοντά μου και ο Έκτορας με αγκαλιάζει.

"Αγάπη μου καλά είσαι;"λεει και Έκτορας εγώ νευω θετικά. Ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω αυτό, αυτή η δύναμη βγήκε από μένα;!

Ο Άδης παίρνει τα χέρια μου στα δικά του και τα αγγίζει. Λέει κάποια λόγια άγνωστα για μένα και μετά από λίγο κοιτάει τον Έκτορα.

"Αυτό μοιάζει με θεϊκή δύναμη" είπε και εγώ έπαθα ένα στιγμιαίο σοκ

"Τι;!"λέμε εγώ και ο Έκτορας με μια φωνή και αισθάνομαι λίγο εξαντλημένη

"Επιστρέψτε στο εξοχικό να ξεκουραστεί η Αγάπη και εγώ θα ψάξω να βρω τι ήταν αυτό και να μιλήσω με τον Άρη." Μας λέει ο Άδης και φεύγει

Όταν μένουμε μόνοι με τον Έκτορα με παίρνει αγκαλιά και αρχίζουμε να πηγαίνουμε προς το σπίτι

"Καλά είσαι;"τον ακούω να ρωτάει ενώ εγώ ακουμπάω το κεφάλι μου στον θώρακα του

"Δεν ξέρω "απαντάω και φιλάει το μέτωπο μου

Τι σκατα συνέβη ακόμα να καταλάβω...

Φτάνουμε σπίτι και ευτυχώς τα παιδιά δεν έχουν έρθει ακόμα. Πάμε πάνω και ο Έκτορας με αφήνει να κάτσω στο κρεβάτι του δωματίου μας. Κάθετε δίπλα μου και πιάνει τα χέρια μου.

"Ότι κι' άν ήταν αυτό θα το μάθουμε " λέει και μου χαϊδεύει το μάγουλο

"Τρόμαξα πολύ. Όταν έρχονταν ο Άρης προς το μέρος μας απλά ένιωσα τα χέρια μου να καίνε και μετά αυτό " λέω στενάχωρημενη και με αγκαλιάζει σφικτά

"Είσαι καλά τώρα και αυτό με νοιάζει εμένα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω προς το παρόν αυτό αλλά θα βρω την άκρη. Θες να βγούμε στο μπαλκόνι να πάρεις λίγο αέρα καρδιά μου;" με ρωτάει και εγώ νευω θετικά

Βγαίνουμε στο μπαλκόνι και κοιτάμε την θεά. Νιώθω τον Έκτορα δίπλα μου και γυρνάω και τον αγκαλιαζω. Τυλίγει τα χέρια του γύρω μου και ανταλλάσουμε ένα φιλί. Μόλις τελειώνει το φιλί μας ακουμπάμε τα μέτωπα μας μεταξύ μας.

Και για τους δύο μας αυτό ήταν πολύ περίεργο και ξαφνικό και μέχρι να βρούμε τι στο καλό ήταν αυτή η δύναμη που βγήκε από μέσα μου δεν νομίζω να ηρεμήσουμε.

"Επιτέλους Αγάπη σε βρίσκω "ακούμε μια γυναικεία φωνή άγνωστη για μας και γυρνάμε να δούμε από που προέρχεται.

Ο Έκτορας βλέποντας αυτήν την γυναίκα μπαίνει μπροστά μου για να μην με πλησιάσει.

Τι άλλο θα γίνει πια σήμερα; Αχτίδες ηλίου βγαίνουν από τα χέρια μου και τώρα μια άγνωστη με ξερει και με έψαχνε;!








Γειά παιδιά νέο κεφάλαιο. Ξέρω άργησα πολύ αλλά συγνώμη 😬😘

Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αυτό το κεφάλαιο Καλό 😦😦

Ψηφίστε και σχολιάστε γιατί με βοηθάει πολύ ⭐💭💭






Μέχρι το επόμενο...

Φιλάκια Τανια 💞💞💞

Φιλάκια Τανια 💞💞💞

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Hector:Hades Son...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα