Έξοδος {20}

4.1K 253 6
                                    

2 μήνες μετά

ΜΑΡΙΑΣ POV

Δύο μήνες πέρασαν.

Δύο μήνες από εκείνο το βράδυ.

Δύο μήνες από τότε που ρώτησα τον Άλεξ αν ότι αισθάνεται για εμένα είναι αληθινό ή είναι ένα παιχνίδι.Και πήρα την απάντηση. Μια ξεκάθαρη απάντηση.

Ήμουν ένα παιχνίδι. Ήμουν μόνο ένα γαμημένο παιχνίδι για εκείνον.

Αλλά δεν με νοιάζει πλέον. Τελείωσε το κεφάλαιο "Άλεξ " για εμένα.

Δεν τον ξανά είδα από εκείνο το βράδυ και είμαι πολύ καλά. Αλήθεια είμαι καλά.

Έχω κάνει και καινούργιες γνωριμίες.

Τον Μάρκο ο οποίος ήταν παλιός φίλος του Νίκου και τον Πάνο ο οποίος είναι κολλητός του Μάρκου και παλιός φίλος του Νίκου

Γενικά δεν τους πολύ συμπαθούσα στην αρχή ( λίγες μέρες μετά από αυτό που έγινε με τον Άλεξ τους γνώρισα) αλλά ερχόντουσαν συνέχεια σπίτι λόγου του Νίκου οπότε αναγκαστικά άρχισα να κάνω παρέα μαζί τους και κατάλαβα πως δεν είναι τόσο κακοι, έχουν πλάκα.

Δεν τους έχω πει τίποτα από το παρελθόν μου αλλά φαίνεται να ξέρουν πολύ καλά τον Νίκο και το παρελθόν του. Ξέρουν για την συμμορία,την αδερφή του κτλ.

Ούτε εγώ ξέρω πολλά για εκείνους άλλα μου έχει πει κάποια πράγματα ο Νίκος.

Ο Μάρκος είναι κοινωνικός, βλέπει την θετική πλευρά των πραγμάτων πάντα. Το μόνο αρνητικό που έχει είναι ότι είναι player αλλά για φίλος είναι κομπλέ.

Ο Πάνος από την άλλη είναι κλειστός χαρακτήρας, δεν ανοίγεται εύκολα και με τις κοπέλες ήταν player κάποτε αλλά το έχει αλλάξει αυτό. Δεν είναι με κάποια αυτό τον καιρό. Αα ειναι καπως αγενης και ψυχρος αλλα και αστείος ( αυτό δεν μου το είπε ο Νίκος)

Και οι δύο τους έχουν περάσει πολλά, δεν ξέρω τι και πάντως έχουν καλη καρδιά. Έτσι μου έχει πει τουλάχιστον ο Νίκος.

Θα έρθουν σε λίγο από εδώ να κάτσουμε, κάθε μέρα εδώ είναι αλλά δεν παραπονιέμαι είναι καλή παρέα και ο Νίκος φαίνεται χαρούμενος οπότε γιατί να έχω παράπονο;

Χτυπάει το κουδούνι και ο Νίκος πάει να ανοίξει.

<< Που είναι η Μαρία;>> ακούστηκε η φωνή του Μάρκου μπήκε στο σαλόνι και κολλήσαμε πέντε

It's not over [Book 2]Where stories live. Discover now